reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
Jesli progesteron wskazuje, ze owulacja się odbyła, to tak. A ponieważ nie wiesz kiedy, to mozesz sobie tylko tak "pi razy oko" zalozyć, że beta mogła wyjsc negatywnie bo było za wcześnie, albo jest negatywna bo ciąży z tego nie będzie i czekać na okres.
ok :) raczej nastawilam sie na to drugie :) ale dzieki

Hej, ja miałam pierwsza iui 3 dni przed Tobą, w 9 dniu po miałam śnieżnobiały test, w 11 dniu (czyli tak jak Ty dzisiaj chyba?) dostałam okres/ mocne plamienie, które ustało dzień później. Wczoraj był 13 dzień i test sikany pozytywny, a dzisiaj czekam na wynik bety. Jest jeszcze tutaj jedna dziewczyna po inseminacji (mam nadzieje ze nikogo nie przeoczyłam) @Zuza_7 i chyba tez jeszcze nie jest pewna co i jak, bo pierwszy test sikany negatywny (ale może był za wcześnie?). Poza tym są wszelkiej maści Staraczki Siłaczki 💪🏻🙃 które testują na dniach, sprawdź sobie na pierwszej stronie wątku i jak chcesz się zapisać na wirtualne trzymanie rączek i poklepywanie po plecach to musisz się odezwać do szefowej @olka11135
Myśle, ze wiele z nas ma testowstręt, wiele testuje za wcześnie (bo kto nam zabroni), i pisałyśmy tez o (urojonych lub nie) wczesnych objawach ciąży:)
Wow ! Super 😍 daj znać jak Twój wynik w takim razie, trzymam mocno kciuki🙏🏻 ja sprawdzałam już wczoraj, a to było 14 dni po, wiec marne szanse, jutro powinnam dostać okres, także myślę, że u mnie już nie będzie takiego miłego zaskoczenia🤷🏼‍♀️

Teraz mam rozkmine z tym moim Tsh. Umowilam sie na 26.04 do innego endo (ufff udalo sie ) i ten powiedzial ze moge brac narazie ten euthyroks od poniedzialku do piatku 200 a potem w weekend te 150 i za tydzien zrobic wynik zobaczyc czy cos ruszy chocia troche.

jej to nie jestem w tym wszytskim sama. Trzymam kciukasy :) za Nas i reszte lasek :). U mnie moglo sie po poronieniu wszytsko rozjechac i jeszcze te straszne wyniki tarczycowe.
u mnie minął rok od poronienia i szczerze powiem ze jak w maju miałam dwa zabiegi to dopiero pod koniec roku organizm się ogarnął, a dopiero w tym wróciłam do regularnych miesiączek w końcu.

no to ciekawe co sie budziet dzialo u mnie 🤣🤣🤣🤣
teraz mam takie dziwne akcje od drugiego cyklu ze mam całe plecy w trądziku i występuje on głównie jakoś 5-8 dpo jak rośnie progesteron. Zauważyłam tez od trzeciego cyklu ze jak mam dni płodne to wychodzi mi ósemka, której nie wyrwałam od kilku lat i sobie rośnie. Poważnie… to brzmi śmiesznie ale zawsze boli dziąsło w te dni😅

reklama
teraz mam takie dziwne akcje od drugiego cyklu ze mam całe plecy w trądziku i występuje on głównie jakoś 5-8 dpo jak rośnie progesteron. Zauważyłam tez od trzeciego cyklu ze jak mam dni płodne to wychodzi mi ósemka, której nie wyrwałam od kilku lat i sobie rośnie. Poważnie… to brzmi śmiesznie ale zawsze boli dziąsło w te dni😅
pewnie dlatego, że jestes wtedy czulsza ;p

Do góry