Mystriousmc
Fanka BB :)
Hej. U mnie też negatywny test, niestety.. jutro termin @
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny może głupie pytanie kupiłam te testy owu (pierwszy raz) jestem na końcówce okresu. Moje cykle zazwyczaj są w okolicy 30-32 dni. Kiedy zacząć robić te testy? Jakoś w połowie?
Aha a po wizycie w toalecie melduje @ i to niestety nie jest prima aprillis Po pierwszej iui i to w 22 dc. Rekordowo szybki cykl nawet jak na mnie, nie rozumiem juz w ogóle mojego ciała.. No ale pierwsze koty za płoty, dziewczeta, teraz może być juz tylko lepiej
Współczuję. Ja poprzedni cykl miałam właśnie 22 dniowy (co prawda nie iui tylko stymulacja) i byłam bardzo zaskoczona - szczególnie, że cykl "sztuczny". Ale gin powiedziała, że czasami się tak zdarza. Też mówiłam wtedy, że nie rozumiem swojego organizmu. Trzymaj sięAha a po wizycie w toalecie melduje @ i to niestety nie jest prima aprillis Po pierwszej iui i to w 22 dc. Rekordowo szybki cykl nawet jak na mnie, nie rozumiem juz w ogóle mojego ciała.. No ale pierwsze koty za płoty, dziewczeta, teraz może być juz tylko lepiej
A to u mnie cykl jest normalnie (co 30-32dni) niezależnie od nocek a mam w miesiącu ich 10-13...O, mam podobny problem. Nieregularne cykle i dużo nocek. W dodatku mam wrażenie, ze u mnie kilka nocek pod rząd przyspiesza okres (chociaż nie wiem czy to możliwe).