reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

reklama
a i mam w środę tego immunologa, wiec dam znać co mi powie :)
przepraszam, ze tak z buta wbijam i gadam o sobie nie odnosząc się do Waszych sytuacji, ale tak chciałam dać znać, ze jestem i pamiętam! :D
Ty już się wystarczająco dużo odnosiłaś żeby teraz tak właśnie z krótką aktualizacją wpaść 😉 bo my właśnie na to czekamy 🤗

a może najpierw byśmy spojrzeli na jakieś normy laboratoryjne czy coś ?😅 bo takie pisanie zakresów bez punktu odniesienia jakiś średnio do mnie przemawia 😉 ja brałam anty krótko w sumie i z przerwami raczej, AMH mam ponad 5 i wszystko u mnie w porządku 😉
To nie chodzi o to, że AMH wskazuje na pcos. Żeby zdiagnozować pcos, trzeba spełnić całkiem inne kryteria.
Oglądałam filmik lekarki z Bociana(?), która stwierdziła, że przy pcos AMH wynosi powyżej 3,5. Ja mam akurat 3,49 i mam pcos, więc zapadło mi to w pamięć 😜

reklama
Do góry