reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

W kwietniu dobrze się bawimy to i w ciąże zachodzimy!

do Egiptu na all ina, leżeć, skwierczeć, tyć i walić driny :D
Spring Break Drinking GIF

No i zajebiście😎

reklama
Hahahha :D ja powiedziałam dokładnie to samo co @Bolilol, ale babeczka aż zdjęła maskę i na mnie z uśmieszkiem „a skąd pani wie, ze nie było owu?” „Jajnik panią boli tak?”, ale na szczęście młodziutka, wiec wymieszała we mnie ta pałka od usg jakby jakieś ciasto ugniatala :D

na szczęściu mężu zapytał i jak tam, czy owu się zbliża i optymistycznie czy dziś seksior, poszedł na basen (no bo go boli wszystko), wiec nas jeszcze wieczorkiem czeka trzonowanie :D oby szczęśliwe :p
No i super 🥰 Czas na trzona i bobasa 😍

Hahahha :D ja powiedziałam dokładnie to samo co @Bolilol, ale babeczka aż zdjęła maskę i na mnie z uśmieszkiem „a skąd pani wie, ze nie było owu?” „Jajnik panią boli tak?”, ale na szczęście młodziutka, wiec wymieszała we mnie ta pałka od usg jakby jakieś ciasto ugniatala :D

na szczęściu mężu zapytał i jak tam, czy owu się zbliża i optymistycznie czy dziś seksior, poszedł na basen (no bo go boli wszystko), wiec nas jeszcze wieczorkiem czeka trzonowanie :D oby szczęśliwe :p
na mnie też spojrzał z pobłażliwym uśmiechem i skąd wiem, że nie było owu. Na co ja z pełną powagą "temperatura mi powiedziała". To się zapytał czy się staramy, więc dalej z kamienną twarzą powiedziałam, że "no dla zabawy nie budzę się codziennie o 6 rano, żeby sobie termometr do pochwyć włożyć" 😅 a później poszło już z górki

a i mam w środę tego immunologa, wiec dam znać co mi powie :)
przepraszam, ze tak z buta wbijam i gadam o sobie nie odnosząc się do Waszych sytuacji, ale tak chciałam dać znać, ze jestem i pamiętam! :D
Cieszymy się, że jesteś bo smutno tu bez Ciebie ❤
Ale rozumiemy, że musisz głowę oczyścić 🥰

Wiesz co, zazwyczaj 29-30 dni ale jak ostatnio byłam na wizycie to dostałam te leki na niedoczynnosc i wtedy miałam strasznie krótki cykl po nich, właśnie 25 dni.
No i wczytałam się w opis z tamtej wizyty teraz i wtedy było 15mm, na 12 dni przed miesiączka. Teraz się jakoś wystrachałam, że może za grube podczytujac wątki na forum 🫢
przekombinowywujesz :D

reklama
Do góry