Kejcik
Fanka BB :)
do Egiptu na all ina, leżeć, skwierczeć, tyć i walić driny
No i zajebiście
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
do Egiptu na all ina, leżeć, skwierczeć, tyć i walić driny
No i super Czas na trzona i bobasaHahahha ja powiedziałam dokładnie to samo co @Bolilol, ale babeczka aż zdjęła maskę i na mnie z uśmieszkiem „a skąd pani wie, ze nie było owu?” „Jajnik panią boli tak?”, ale na szczęście młodziutka, wiec wymieszała we mnie ta pałka od usg jakby jakieś ciasto ugniatala
na szczęściu mężu zapytał i jak tam, czy owu się zbliża i optymistycznie czy dziś seksior, poszedł na basen (no bo go boli wszystko), wiec nas jeszcze wieczorkiem czeka trzonowanie oby szczęśliwe
na mnie też spojrzał z pobłażliwym uśmiechem i skąd wiem, że nie było owu. Na co ja z pełną powagą "temperatura mi powiedziała". To się zapytał czy się staramy, więc dalej z kamienną twarzą powiedziałam, że "no dla zabawy nie budzę się codziennie o 6 rano, żeby sobie termometr do pochwyć włożyć" a później poszło już z górkiHahahha ja powiedziałam dokładnie to samo co @Bolilol, ale babeczka aż zdjęła maskę i na mnie z uśmieszkiem „a skąd pani wie, ze nie było owu?” „Jajnik panią boli tak?”, ale na szczęście młodziutka, wiec wymieszała we mnie ta pałka od usg jakby jakieś ciasto ugniatala
na szczęściu mężu zapytał i jak tam, czy owu się zbliża i optymistycznie czy dziś seksior, poszedł na basen (no bo go boli wszystko), wiec nas jeszcze wieczorkiem czeka trzonowanie oby szczęśliwe
No ja też już przestałam, dojadam tylko q10 bo szkoda mi wydanego nań hajsu plus jednak liczę wciąż na lekkie rozprostowanie pyskado Egiptu na all ina, leżeć, skwierczeć, tyć i walić driny
Cieszymy się, że jesteś bo smutno tu bez Ciebie ❤a i mam w środę tego immunologa, wiec dam znać co mi powie
przepraszam, ze tak z buta wbijam i gadam o sobie nie odnosząc się do Waszych sytuacji, ale tak chciałam dać znać, ze jestem i pamiętam!
nie no, puerie uno i witaminę D (wychodzę z niedoboru) powinnam żreć jednak. I jak ona to w piątek potwierdzi, to w przyszłym cyklu też pójdę ze dwa razy na usgJeśli ta babka w piątek potwierdzi Ci to endo to nie potrzebujesz żadnych supli moja droga
I masz cionsza jak nic
myślę, że jak w Egipcie będę mieć internet to znad basenu będę siedzieć na forum 24/7Cieszymy się, że jesteś bo smutno tu bez Ciebie ❤
Ale rozumiemy, że musisz głowę oczyścić
przekombinowywujeszWiesz co, zazwyczaj 29-30 dni ale jak ostatnio byłam na wizycie to dostałam te leki na niedoczynnosc i wtedy miałam strasznie krótki cykl po nich, właśnie 25 dni.
No i wczytałam się w opis z tamtej wizyty teraz i wtedy było 15mm, na 12 dni przed miesiączka. Teraz się jakoś wystrachałam, że może za grube podczytujac wątki na forum
Dobrze, że jesteś! Wbijaj do nas kiedy chcesza i mam w środę tego immunologa, wiec dam znać co mi powie
przepraszam, ze tak z buta wbijam i gadam o sobie nie odnosząc się do Waszych sytuacji, ale tak chciałam dać znać, ze jestem i pamiętam!