Mademoiselle_Nika
Moderator
Pranie mi w pralce przez Was kiśnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie się budyniem czekoladowym przekładałoPISZINGER
o kobieto, dziadka mi przypomniałaś. Zawsze mnie wysyłał po andruty, takie duże kwadratowe, i smarował je powidłami ze śliwek i składał.
to może właśnie w związku z tym, ze przesuwałaś potraktowali to jako nową rejesterację?To chyba o mnie mowa. Ja się rejestrowałem już jakiś czas temu na czerwiec i nic nie chcieli. Jakiś tydzień temu przesuwałam wizytę na lipiec i wtedy też nic nie chcieli. No a wczoraj, ok 2 tyg temu przed planowanymi badaniami się odezwali.
ja mam kafelki xDco to za słowo ja mam płytki
No wafelki, a jak?!A jak byście nazwały to ciastko? Zobacz załącznik 1643587
Tak, to 4 cykl.Immunofenotyp powinno robić się po owulacji więc II faza cyklu. Cytokiny obojętne, ale że wyniki się porównuje to powinny być robione razem. Spotkałam się z określeniem, że same cytokiny są do wyrzucenia, bo mówią nam tylko tyle, że w organizmie jest stan zapalny. Ale czy jest to tarczyca, ząb, gojąca się rana, przebyte zapalenie czy komórki NK w macicy to nie wiemy.
Minęły 3 miesiączki u Ciebie od poronienia?
Piszinger ewentualnie andrut, ale andrut to bardziej taki nieposmarowany niczymNo wafelki, a jak?!
piszinger albo andrut zawsze u babci były, albo z czekoladą albo z powidłem śliwkowymA jak byście nazwały to ciastko? Zobacz załącznik 1643587
A to nie chodzi o siku??a znacie takie określenie "biega jak kot z pęcherzem"? Ja zawsze myślałam, że chodzi o to, ze siku mu sie bardzo chce i dlatego tak biega xD aż mi rodzice wytłumaczyli o co naprawdę chodzi