reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Dzień dobry dziewczyny.
No cóż ja czekam na @ i jedyne co mogę powiedzieć to do zobaczenia na lipcowym wątku. Jutro terminowo powinna się zjawić…brak silnej woli żeby nie robić testów przed czasem 🤦🏼‍♀️. Żeby chociaż cień cienia 😕
Jedyny plus jest taki, że same fajne babeczki tu są więc jeszcze trochę razem pobędziemy 🙂

Ja dzisiaj zrobiłam test owu , ale nie wiem czy to ma sens skoro nie robiłam ich wcześniej , wczoraj po pracy była kreska dużo jaśniejsza ale przez upał nie udało mi się też utrzymać odstępu w piciu , dzisiejszy wygląda tak ,myślicie że jest sens wgl je robić jeszcze ?

Załączniki

• a1ca1fed-5f8d-408c-86cf-30c8215948a0.jpeg
    a1ca1fed-5f8d-408c-86cf-30c8215948a0.jpeg
    47,8 KB · Wyświetleń: 66
Pocieszylyscie mnie tym że ten wynik proga wcale nie oznacza że tej owu nie będzie więc jakoś tak natchniona stwierdziłam że zrobię haha

Mąż umówiony na badania i razem jesteśmy umówieni na konsultacje do Pani Estery , a ja na początku lipca jak przyjdzie @ pójdę na badania hormonalne z listy i cały pakiet tarczycy ☺️

Ja dzisiaj zrobiłam test owu , ale nie wiem czy to ma sens skoro nie robiłam ich wcześniej , wczoraj po pracy była kreska dużo jaśniejsza ale przez upał nie udało mi się też utrzymać odstępu w piciu , dzisiejszy wygląda tak ,myślicie że jest sens wgl je robić jeszcze ?
tak, jest sens. Pamiętaj tylko, ze owu nie robimy z pierwszego moczu i powtarzamy dwa razy dziennie.

który dc jesteś?

A aktualnie nie robisz testów/temperatury? Bo w sumie skoro w międzyczasie zaszłaś w ciążę to może się coś pozmieniało 🤔 ja na początku starań też myślałam, że ból pokrywa mi się na pewno z owulacja, ale potem jak zaczęłam robić testy i usg to się okazało że zaczynało mnie boleć już nawet trzy-cztery dni przed owu, po prostu jak pęcherzyk już mocno rósł. Podejrzewam, że przez to też mogliśmy zmarnować te pierwsze cykle kiedy nie robiłam testów, bo zazwyczaj jak myślałam że już po owu to się boboseksy kończyły 😉 a teraz np się zmieniło i nie boli mnie wcale, albo kłuje jak już jestem po peaku.
Ja to samo odkryłam w tym cyklu zawsze myślałam ze mam owulacje jak zaczynają mnie kłuć jajniki a okazało się po testach że to jeszcze przed tym i pik wyskoczył 4 dni wcześniej niż kalendarzyk pokazywał,myślałam ze znam swoje ciało a się okazało że słabo 🫣

reklama
Do góry