mammania
Fanka BB :)
Mieliśmy w ten sam dzień.Powiedzcie mi ile się czeka na wyniki nasienia ,bo umówiłam męża i zapomniałam zapytać po jakim czasie wyniki haha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mieliśmy w ten sam dzień.Powiedzcie mi ile się czeka na wyniki nasienia ,bo umówiłam męża i zapomniałam zapytać po jakim czasie wyniki haha
Historycznie to chyba my czekaliśmy najdłużej z wynikiem, bo oddanie w piątek ok9 a wyniki w następny dzień, sobota o 11. Ale z reguły seminogram przychodzi w ten sam dzień, bo próbkę muszą badać na gorącoPowiedzcie mi ile się czeka na wyniki nasienia ,bo umówiłam męża i zapomniałam zapytać po jakim czasie wyniki haha
okej no ja nie wiem jak to się fachowo nazywa , wzielam udział w tej kampanii , ale dołożyliśmy za 60 zł rozszerzone ,przynajmniej tak powiedziała Pani na infoliniiHistorycznie to chyba my czekaliśmy najdłużej z wynikiem, bo oddanie w piątek ok9 a wyniki w następny dzień, sobota o 11. Ale z reguły seminogram przychodzi w ten sam dzień, bo próbkę muszą badać na gorąco
No i super a wiesz co będzie w rozszerzeniu? Komputerowe badanie czy jakieś dodatkowe parametry?okej no ja nie wiem jak to się fachowo nazywa , wzielam udział w tej kampanii , ale dołożyliśmy za 60 zł rozszerzone ,przynajmniej tak powiedziała Pani na infolinii
To super praktycznie nie jak ja, krzyczę tylko i wymagam, a potem opłakuję kłótnie, które się nie odbyły na szczęście to tak raz na miesiąc tylkoWiecie jaki jest bezbłędny zwiastun okresu u mnie? Sprzątam jakby jutra miało nie być tym sposobem wysprzątałam każdą szafkę w kuchni, szafę w przedpokoju i garnęłam się po wszystkim na spacer 5km. A zaraz biegnę myć lodówkę, prasować i cholera wie co sobie jeszcze wymyślę chyba, że w międzyczasie mnie zaleje.
Coś jakby mój organizm się przygotowywał do bezpiecznego odpoczywanie i leżenia i żeby wszystko było zrobione. Ale wjeżdża takie generalne sprzątanie u mnie często właśnie przed okresem to są ulubione zrywy mojego męża - jesteśmy parą bałaganiara i pedantTo super praktycznie nie jak ja, krzyczę tylko i wymagam, a potem opłakuję kłótnie, które się nie odbyły na szczęście to tak raz na miesiąc tylko
Bardzo mądra reakcja Może to jest droga, na którą muszę przekierować te negatywne emocje postaram się pamiętaćCoś jakby mój organizm się przygotowywał do bezpiecznego odpoczywanie i leżenia i żeby wszystko było zrobione. Ale wjeżdża takie generalne sprzątanie u mnie często właśnie przed okresem to są ulubione zrywy mojego męża - jesteśmy parą bałaganiara i pedant
U Ciebie jak tylko partner rozumie kłótnie w tym czasie to totalnie luz Burze hormonalne są bardzo obciążające jednak