reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
Powiedzcie mi ile się czeka na wyniki nasienia ,bo umówiłam męża i zapomniałam zapytać po jakim czasie wyniki haha 😅
Historycznie to chyba my czekaliśmy najdłużej z wynikiem, bo oddanie w piątek ok9 a wyniki w następny dzień, sobota o 11. Ale z reguły seminogram przychodzi w ten sam dzień, bo próbkę muszą badać na gorąco :)

Wiecie jaki jest bezbłędny zwiastun okresu u mnie? Sprzątam jakby jutra miało nie być😅 tym sposobem wysprzątałam każdą szafkę w kuchni, szafę w przedpokoju i garnęłam się po wszystkim na spacer 5km. A zaraz biegnę myć lodówkę, prasować i cholera wie co sobie jeszcze wymyślę :) chyba, że w międzyczasie mnie zaleje.

Historycznie to chyba my czekaliśmy najdłużej z wynikiem, bo oddanie w piątek ok9 a wyniki w następny dzień, sobota o 11. Ale z reguły seminogram przychodzi w ten sam dzień, bo próbkę muszą badać na gorąco :)
okej no ja nie wiem jak to się fachowo nazywa , wzielam udział w tej kampanii , ale dołożyliśmy za 60 zł rozszerzone ,przynajmniej tak powiedziała Pani na infolinii

Wiecie jaki jest bezbłędny zwiastun okresu u mnie? Sprzątam jakby jutra miało nie być😅 tym sposobem wysprzątałam każdą szafkę w kuchni, szafę w przedpokoju i garnęłam się po wszystkim na spacer 5km. A zaraz biegnę myć lodówkę, prasować i cholera wie co sobie jeszcze wymyślę :) chyba, że w międzyczasie mnie zaleje.
To super praktycznie 😃 nie jak ja, krzyczę tylko i wymagam, a potem opłakuję kłótnie, które się nie odbyły 🙈 na szczęście to tak raz na miesiąc tylko 😂

🤯 z ciekawości zaczęłam sprawdzać dlaczego badanie nasienia nazywa się seminogram. No i niby wiedziałam, że z łaciny ale chyba dosłowność mnie zaskoczyła :D
IMG_1027.jpeg

To super praktycznie 😃 nie jak ja, krzyczę tylko i wymagam, a potem opłakuję kłótnie, które się nie odbyły 🙈 na szczęście to tak raz na miesiąc tylko 😂
Coś jakby mój organizm się przygotowywał do bezpiecznego odpoczywanie i leżenia i żeby wszystko było zrobione. Ale wjeżdża takie generalne sprzątanie u mnie często właśnie przed okresem 😂 to są ulubione zrywy mojego męża - jesteśmy parą bałaganiara i pedant :D

U Ciebie jak tylko partner rozumie kłótnie w tym czasie to totalnie luz :) Burze hormonalne są bardzo obciążające jednak

Coś jakby mój organizm się przygotowywał do bezpiecznego odpoczywanie i leżenia i żeby wszystko było zrobione. Ale wjeżdża takie generalne sprzątanie u mnie często właśnie przed okresem 😂 to są ulubione zrywy mojego męża - jesteśmy parą bałaganiara i pedant :D

U Ciebie jak tylko partner rozumie kłótnie w tym czasie to totalnie luz :) Burze hormonalne są bardzo obciążające jednak
Bardzo mądra reakcja 😃 Może to jest droga, na którą muszę przekierować te negatywne emocje ✨ postaram się pamiętać 😅

Tak, mamy z mężem obcykane na szczęście wszystkie swoje wariactwa i taką odwieczną zasadę, że co by się nie działo, to wieczorem zasypiamy w zgodzie 😃

reklama
Do góry