reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
💐

Załączniki

• 675C8F23-6382-48EF-ABE0-05E035847E36.jpeg
    675C8F23-6382-48EF-ABE0-05E035847E36.jpeg
    52 KB · Wyświetleń: 115
Hej! Wybaczcie, że tak wpadam bez uprzedzenia, ale przychodzę z wieściami - i ja czekam na wizytę kwalifikacyjną do IVF 🥰
więc pomyślałam, że skoro wracam do gry to może wrócę na forum trochę. Nie wiem jak mi to wyjdzie :D
Witaj wojowniczko! Kilka bitew przegrałaś jednak to starcie wróżę, że będzie wygrane a z nim wygrana całka walka! 🤞

Zobacz załącznik 1639516Wyszło takie coś na Violce🫣 stara głupia jestem i boje się iść na krew. Robiłam premona i facelle to cienie. Chyba boje się rozczarowania że to jednak nadal Ovi
Coś widać 🩷 trzymam kciuki
U mnie dziś 8 dpo, ajj jak kusi ale no wiem że to za wcześnie na testowanie :/
Oj znam to ... 😁

Dziewczyny przytulam Was, mam już dzieci i nie wiem jak to jest czuć to ukłucie w sercu na widok innych dzieci, sama się ostatnio 2x zastanawiałam czy wstawiać tu testy. Wierzę że w końcu i do Was los się uśmiechnie 🥰

Wiem, podejrzewam że w poprzednich ciążach wyszedł mój gen dlatego doszło do poronienia, tak jak mówisz natura wie co robi... Mój zarodek 5-dniowy. Wszystkie zarodki które są badane genetycznie tak jak ja miałam muszą być w formie blastocysty by można było pobrać materiał genetyczny...
Jak myślisz czy codzienne dźwiganie 28 dzieci dziennie wpłynie negatywnie na transfer, zagnieżdżenie się? Bardzo to mnie też martwi. Tyle starań, łez, bólu, nadziei i wydanych pieniędzy i wszystko może pójść w kubeł przez moją pracę.... A jutro wracam więc się martwię... 😶
co masz na myśli pisząc “w poprzednich ciążach wyszedł mój gen”? Przepraszam, nie kojarzę Twojej historii.

reklama
Hello, ladies!
Wybaczcie, że mało aktywna jestem, ale dużo mi się w życiu dzieje i ulatuje mi nadrabianie forum.
Może pamiętacie, w majowym cyklu miałam coś, co wyglądało na plamienie implantacyjne, ale ciąży nie było, progesteron przy gruncie. Poszłam do lekrza 2 tygodnie po spodziewanym okresie i musieliśmy go wywołać, bo do mojego organizmu nie dotarło, że nie ma na co czekać, ciałko żółte pracowało intensywne, macica grubiutka. W tym z kolei inna akcja...
Poszłam do gina 13 DC (owuluję 18-19 DC, ze stymulacją czy bez, wiele monitoringów to potwierdza), jak zawsze, obczajamy co się dzieje, kiedy się zadzieje, itd. Co się okazało? Że owulację to ja już miałam ze 2 dni wcześniej... :D A seksów nie było, bo wtedy byłam na szkoleniu. Czekam więc na okres, który powinnam mieć prawdopodobnie wczoraj, a jak na złość testu też nie mam, choć szanse są znikomo znikome, bo plemniki starego by musiały od środowego wieczora gdzieś do soboty/niedzieli zachować żywotność.
Jak ludzie trafiają, serious question? :D

Do góry