spekoppar_
Fanka BB :)
W Rossmannie są chybaGdzie dostanę pinki stacjonarnie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Rossmannie są chybaGdzie dostanę pinki stacjonarnie?
W aptece gemini jest dużo taniej stacjonarnie, niż w rossmanGdzie dostanę pinki stacjonarnie?
rossman i hebeGdzie dostanę pinki stacjonarnie?
nie wiem czy masz opcję konsultacji telefonicznej, ale właśnie padła tu kiedyś porada, żeby wybierać lekarzy z obcojęzycznymi imionami i nazwiskamimam medicover a jaki sposób udało Ci się to załatwić, bo może podobnie to działa? Umawiając konsultacje u gina i prosząc bezpośrednio?
Jak jest ilość ok to nie jest źletak, badał parę razy, bo właśnie tutaj jest póki co zdiagnozowany nasz problem. Ilość i koncentracja 2,5x ponad normę, ale morfologia 2% i ruchy też ok 2x gorsze, ale dzisiaj lekarz stwierdził że patrząc na to całościowo nie ma tragedii
Mi internista w luxmedzie nie chciał na te badania skierowanka wystawić, powiedział, że na to może tylko endokrynolog.Sama muszę zrobić anty tpo i anty tg, najpierw spróbuję na czacie z internista wysępić a jak się nie uda to na przyszły tydzień mam umówioną konsultację z Issa Traore
Naprawdę masz duza wiedzę.Kariotyp - genetyk
HlC i Kiry - immunolog, ale taki, który zajmuje się ciążami
Trombofilia - zależy co wyjdzie, jeżeli wrodzona trombofilia tj czynnik v Leiden to bez hematologa sie nie obejdzie i kontroli do końca życia. A jeżeli „tylko” mutacja w mthf i pai to ginekolog sobie poradzi. Pisze tylko, bo połowa społeczeństwa posiada tą mutację.
@penguinlicious wpisz mnie na ławkę proszę
Trochę dlatego postanowiłam tutaj zostać, bo jak zaczną spływać badania z holsamedu to pewnie będą pojawiać się pytaniaNaprawdę masz duza wiedzę.
Ja złapałam termin do Malinowskiego na 20.06.
a gdzie się umowilas? W Łodzi?Naprawdę masz duza wiedzę.
Ja złapałam termin do Malinowskiego na 20.06.