AuraWaves
Fanka BB :)
ale ładny duszek trzymam kciuki aby ciemniała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale ładny duszek trzymam kciuki aby ciemniała
Tak, woda koniecznie!!!2L płynów dziennie i odpowiednia ilosc warzyw. Ryba raz w tyg.
Chociaz dziecko kolezanki zarazilo mnie w niedziele jelitowka i mam taki wstret do jedzenia ze mnie odrzuca i obecnie jem tylko lody to tak w temacie diety
Idealnie w moja rocznicę ślubuZobacz załącznik 1638817
Pamiętajcie aby dzień święty święcić!
tak, badał parę razy, bo właśnie tutaj jest póki co zdiagnozowany nasz problem. Ilość i koncentracja 2,5x ponad normę, ale morfologia 2% i ruchy też ok 2x gorsze, ale dzisiaj lekarz stwierdził że patrząc na to całościowo nie ma tragediiJa też nigdy nie byłam w pełni przekonana do inseminacji i udało się nam uniknąć tego kroku. Zrób koniecznie drożność, to jest wg mnie podstawa disgnostyki a partner badał nasienie?
mam medicover a jaki sposób udało Ci się to załatwić, bo może podobnie to działa? Umawiając konsultacje u gina i prosząc bezpośrednio?A masz luxmed? Mi się udało zrobić wymazy mucha u nich
dokładnie takmam medicover a jaki sposób udało Ci się to załatwić, bo może podobnie to działa? Umawiając konsultacje u gina i prosząc bezpośrednio?
Dłuuuugi spacer w otoczeniu naturyDziewczyny, tak w konwersacyjnym tonie (bo chyba jestem zbyt introwertyczna ostatnio i poległam na wczorajszym pytaniu )
Odkopałam mój lata temu zakupiony planner w perspektywie planowania posiłków i nadchodzącej masy badań i tak od paru dni dopisuję sobie małe postanowienia na każdy dzień, które wprawiają mnie w lepsze samopoczucie, np. przygotowanie przekąsek na II śniadanie, żeby nie sięgać po cokolwiek, wieczorny detox od smartfona, na weekend chciałabym wstać wcześniej i zrobić poranny stretching przy śpiewie ptaków Co znalazłoby się na waszej liście?