reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

☀️W czerwcu kolor nieba niebieski, a my wszystkie liczymy na dwie prawilne kreski!☀️

reklama
2L płynów dziennie i odpowiednia ilosc warzyw. Ryba raz w tyg.
Chociaz dziecko kolezanki zarazilo mnie w niedziele jelitowka i mam taki wstret do jedzenia ze mnie odrzuca i obecnie jem tylko lody to tak w temacie diety 😂
Tak, woda koniecznie!!! 💧💧💧

Z taką dietą można chorować 😏
(Niestety jelitówka sprezenotwana przez dzieci to jest jakaś masakra, współczuję 🥲)

IMG_0839.jpeg

Pamiętajcie aby dzień święty święcić!

Ja też nigdy nie byłam w pełni przekonana do inseminacji i udało się nam uniknąć tego kroku. Zrób koniecznie drożność, to jest wg mnie podstawa disgnostyki :) a partner badał nasienie?
tak, badał parę razy, bo właśnie tutaj jest póki co zdiagnozowany nasz problem. Ilość i koncentracja 2,5x ponad normę, ale morfologia 2% i ruchy też ok 2x gorsze, ale dzisiaj lekarz stwierdził że patrząc na to całościowo nie ma tragedii

Dziewczyny, tak w konwersacyjnym tonie 😊 (bo chyba jestem zbyt introwertyczna ostatnio i poległam na wczorajszym pytaniu 😅)

Odkopałam mój lata temu zakupiony planner w perspektywie planowania posiłków i nadchodzącej masy badań i tak od paru dni dopisuję sobie małe postanowienia na każdy dzień, które wprawiają mnie w lepsze samopoczucie, np. przygotowanie przekąsek na II śniadanie, żeby nie sięgać po cokolwiek, wieczorny detox od smartfona, na weekend chciałabym wstać wcześniej i zrobić poranny stretching przy śpiewie ptaków 💆 Co znalazłoby się na waszej liście? 😏
Dłuuuugi spacer w otoczeniu natury😍

reklama
Do góry