amusedxxx
Moderator
To prawda, jeszcze nie mam ale w tym roku ma się otworzyćTy chyba nie masz u siebie Primarka, nie? Jak będziesz chciała to mogę Ci kupić i wysłać![]()
![Smirking face :smirk: 😏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60f.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To prawda, jeszcze nie mam ale w tym roku ma się otworzyćTy chyba nie masz u siebie Primarka, nie? Jak będziesz chciała to mogę Ci kupić i wysłać![]()
W moim życiu też brakuje już tylko dziecka. Fajnie wiedzieć że nie tylko ja często wyobrażam sobie jakby to było w trójkę.To czy tylko ja mam wrażenie, że w moim życiu już tylko dziecka brakuje?nawet jak gdzieś wychodzimy, wyjeżdżamy to zawsze sobie wyobrażam jak fajnie byłoby to robić w trójkę
![]()
Nie tylko Tyczy tylko ja tu mam małe cycki?![]()
Dołączam do klubu, u mnie to samoTo czy tylko ja mam wrażenie, że w moim życiu już tylko dziecka brakuje?nawet jak gdzieś wychodzimy, wyjeżdżamy to zawsze sobie wyobrażam jak fajnie byłoby to robić w trójkę
![]()
Czytam to mając taki na sobieBtw posiadaczkom dużego biustu (i mniejszego też, wiadomo) mega polecam topy piżamowe z Primarka, one mają dwie warstwy i jedna to taki jakby stanik sportowy. I u mnie pięknie trzymają, nie wyglądają sportowo, noszę normalnie do spodenek + np rozpięta koszula narzucona i odkąd je kupiłam to noszę cały czas i nie wyobrażam sobie życia bez nicho ten ze screena, są jeszcze takie po 17zl i też są mega. Żałuję że nie kupiłam sobie więcej, a mam ich 6
![]()
Jutro będę w Primarku to sobie jeden kupię.Btw posiadaczkom dużego biustu (i mniejszego też, wiadomo) mega polecam topy piżamowe z Primarka, one mają dwie warstwy i jedna to taki jakby stanik sportowy. I u mnie pięknie trzymają, nie wyglądają sportowo, noszę normalnie do spodenek + np rozpięta koszula narzucona i odkąd je kupiłam to noszę cały czas i nie wyobrażam sobie życia bez nicho ten ze screena, są jeszcze takie po 17zl i też są mega. Żałuję że nie kupiłam sobie więcej, a mam ich 6
![]()
Oooo tak, tego też się boje. One już nie są takie jak 10lat temu, a po wykarmienia dziecka to chyba zostaną mi takie smutne cycki. xD ale myślę sobie, że wtedy uzbieram na lift cycków.Ee, nie, tego się nie boje, bo będą większe (też mam i bez ciąży duże) ale też pełne. Bardziej mnie przeraża wizja po ciąży i karmieniu, jak zostaną duże, ale już oklapłe![]()
Testowałam ostatnio taśmy do cyckow, ale potem - mimo że oklejam się jak pancerz, więc wiele skóry "trzyma" cycek - to czuje ten ciężar na skórze od cycka.I te wszystkie pięknie sukienki dla małych cycków only !!!
Ja wiem ze są te wymyślne staniki, ale naprawdę musiałabym chyba cementem żeby się to jakoś trzymało![]()
Aj a myślałam ze tejpy są idealneTestowałam ostatnio taśmy do cyckow, ale potem - mimo że oklejam się jak pancerz, więc wiele skóry "trzyma" cycek - to czuje ten ciężar na skórze od cycka.Ale fakt, są uniesione jak nigdy.
![]()
ile bym dała za małe cycki, o panie! perspektywa szurania na starość cyckami o podłogę nie zachęca, chyba będę musiała zainwestować w zmniejszenie i lifting jak już urodzę i odkarmię wszystkie dzieci![]()