anyżowa
Fanka BB :)
Ładny progesteron. Niech beta rośnie i rośnieMam wyniki!
Od czegoś trzeba zacząć
łap!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ładny progesteron. Niech beta rośnie i rośnieMam wyniki!
Od czegoś trzeba zacząć
Z mojego doświadczenia tylko te pierwsze tygodnie takie są, pierwszy trymestr też praktycznie przespałam, a potem nagle dostałam takiego powera, że mogłam góry przenosić śpij i nie żałuj sobieOj szkoda ze złamana, ale taki mały palec to może szybko dojdzie do siebie i korzystaj z wypoczynku w takim razie
Ja super tylko 3 dzień pod rząd chodzę spać przed 21 plus jedna drzemka w ciągu dnia mąż się ze mnie śmieje i powoli ustają skurcze podbrzusza które mnie zestresowały pare dni temu. Nie sądziłam ze mogą być takie silne od takiego małego ziarenka No nic, niech się mości wygodnie
Już mnie tak od 3 dni bolały Pierwszy raz mam takiego proga, także widzę progres.Cycki mają moc
Czyli siadasz na ławeczkę?Nie mam na razie owulacji
Gratulacje !!! bolały Cię zazwyczaj przed @? Mnie zawsze, ale w tym miesiącu od kilku dni mam jakiś armagedon... Nie chcę się na nic nastawiać, ale wiadome główka pracujeJuż mnie tak od 3 dni bolały Pierwszy raz mam takiego proga, także widzę progres.
Super!! Trzymam kciuki za przyrost w poniedziałek Bierzesz dodatkowo jakiś progesteron czy to Twój taki ładny?Mam wyniki!
Od czegoś trzeba zacząć
Zaczęłam od wczoraj 2x besins i 2x Utrogestan. Wyniki dzisiejsze robiłam tylko po tych dwóch tabsach z besins i utro. Utrogestanu z tego co mi pamięć sięga nie widać w wynikach(zawodzi, więc chętnie wysłucham obcykanej w temacie).Super!! Trzymam kciuki za przyrost w poniedziałek Bierzesz dodatkowo jakiś progesteron czy to Twój taki ładny?
Patrząc w wstecz, pierwszą ciążę zwiastował ból piersi, drugą również. Kolejne już nie, ale były najkrótsze ze wszystkichGratulacje !!! bolały Cię zazwyczaj przed @? Mnie zawsze, ale w tym miesiącu od kilku dni mam jakiś armagedon... Nie chcę się na nic nastawiać, ale wiadome główka pracuje
Btw, ile dpo?Gratulacje !!! bolały Cię zazwyczaj przed @? Mnie zawsze, ale w tym miesiącu od kilku dni mam jakiś armagedon... Nie chcę się na nic nastawiać, ale wiadome główka pracuje
Testy owu mi pokazywały totalne bzdury w tym miesiącu, nie miałam w ogóle peaka, wiec trudno mi dokladnie stwierdzić. Myślę, że ok. 11 albo 12 dpo, sadzac po pozostałych objawach owu jakie miałam. Od czwartku mam dużo większy ból piersi niż zawsze i zasypiam na stojąco. Ale miałam też stresujący tydzień w pracy, więc staram się nie nastawiać.Btw, ile dpo?