Patka2207
Fanka BB :)
Ja czuję długo i je kocham po prostu. David Beckham Classic blueDziewczyny z innej beczki.
Jakie polecacie perfumy dla mężczyzn takie które będą się długo utrzymywać na skórze.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czuję długo i je kocham po prostu. David Beckham Classic blueDziewczyny z innej beczki.
Jakie polecacie perfumy dla mężczyzn takie które będą się długo utrzymywać na skórze.
Moje ukochane perfumy męża to Bentley Momentum Intense, ale pięknie też są Versace ErosDziewczyny z innej beczki.
Mi można wpisać Jadę dziś na odblokowanie energetyczne. Ponoć jesteśmy strasznie przyblokowana. Ehh kolejny miesiąc nic z tego
Chanel allure homme sport i Armani code. UwielbiamDziewczyny z innej beczki.
przebija. Coś może być na rzeczyOd wczoraj wysikałam 10 testów, bo coś mi tam przebijało w odpowiednim świetle. Ten jest sprzed chwili
Jestem zmieszana trochę, bo z monitoringu wychodzi, że jestem 6dpo, więc niemożliwe chyba, żeby wczoraj już coś test wyłapał. Chyba, że USG było źle odczytane i faktycznie tak jak testy owu i temp. pokazują, że jestem 9dpo. Ale walić to, nieważne, niech się dzieje
Chanel Platinum Egoiste oraz Yves Saint Laurent MYSLF, moje ulubione zapachy męskieDziewczyny z innej beczki.
Ile jest pęcherzyków, ich wielkość i grubość endometriumIdę w sobotę na udawany monitoring do luxmedu. O co powinnam spytać lekarza? W sensie jakie “parametry” mnie interesują? To 10dc będzie.
Dior homeDziewczyny z innej beczki.