reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

Ladne zdjecia no dzidzie urocze juz takie duze :) ja sie nie moge doczekac jak zobacze moja dzidzie a to juz nie dlugo bo za dwa dni w piatek no i sie wam wtedy pochwale ;D

reklama
tak to jest z tymi lekarzami :(, dlatego zawsze warto dla pewnosci isc do innego. ciesze sie, ze wszystko ok :). ja mam badania dopiero 25.07 - juz nie moge sie doczekac, pozdrawiam mamuski i babelki :D

Elżbietka, przyznam, że w pierwszej połowie twojej historii normalnie zamarłam, całe szczęście że dalsza część to już pełna ulga. Temu lekarzowi normalnie dałabym kopa w d....

super musi być takie usg 4D ale też pewnie odpowiednio sobie kosztuje. ja chyba pooglądam dziecko w rzeczywistym obrazie jak już przyjdzie na świat

powiem ci Elżbietko, że biję się z myślami. Stać mnie przecież na takie usg, ale jednocześnie nie wiem czy to potrzebny wydatek, przecież za kilka miesięcy zobaczę dzidziusia na żywo i sama sobie zrobię filmiki. A usg mi robi mój lekarz. Z drugiej strony musi to być ekstra przeżycie zobaczyć maleństwo w 3D.
Sama nie wiem, w moim mieście nie robią, musiałabym jechać do innego. Pomyślimy.......

reklama
Moj problem z usg 3 d rozwiazał się w momencie gdy mój przyszly malzonek zarobil mandat w wysokosci oplaty za usg 3/4D. Wobec czego bedziemy musieli poczekac na usg do nastepenej wyplaty.
Tez bilam sie z myslami czy to aby nie zbędny wydatek - wkoncu za niecale 190 dni bedziemy miec babelka na żywo.. ale.. takich pamiątek nie bylo gdy ja bylam w łonie mamy.. teraz, kupilam maleństwu specjalny albumik, w ktorym kronikujemy czas przed jego przyjściem na świat, oraz wszystko co ważne i zdarzy sie w pierwszym roczku jego życia.. myślę, że gdybym ja teraz, opuszczajac dom dostala od rodziców taką pamiatkę to mialabym wielką radość.. więc jednak szarpniemy się na to krótkie dvd..

Do góry