reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

reklama
;-)
Ja będę miała dokładne usg 10 sierpnia, doczekać się już nie mogę. Wtedy na pewno wstawię nowe foty. Może poznam płeć ;D

Witam Was serdecznie
czy skanujecie zdjecia które tu wklejacie, cszy macie jakiś inmny sposó?
ja mam zdjecia, ale one są niestety na światłoczulym papierze, wiec wszelkie laminowanie, światlo może je zniszczyć i tak samo obawiam się ze skanowaniem i kserowaniem
wczoraj wzięliśmy n USG kamerę i dalo nam się nagrać, widac dużo. już nawet płeć, a to dopiero 13,5 tygodnia

Elexi ja robiłam zdjęcie zdjęciu, ale bez lampy, tylko przy dziennym świetle. Z tą kamerą to jest myśl!

Lorien z ta kamerą to jest tylko mały problemik
niestety klatki na USG lecą szybciej w stosunk8u do tych nagrywanych przez kamerę, czy coś takiego
w każdym razie chodzi o to, ze nagranie widać bardzo dobrze, ale sa też takie paski. Ale one az tak nie przeszkadzają, najwazniejsze ze widac
można również zrobić aparatem bez lampy, zdjecie obrazu z monitora USG i tez będzie widać

reklama
Do góry