reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

Ja tez chce kupic taki albumik i juz zaczac wklejac fotki od fasolki do bobaska no i pozniej nastepny z opisem jak sobie moja dzidzia bedzie rosla,ile wazy, kiedy pierwsze zabki, poprostu super pamiatka na przyszlosc :laugh:

reklama
Dziewczyny, zdjęcia z USG szybko blakną i w ciągu kilku lat nic już nie widać (przerobiłam na własnej skórze ze zdjęciami Oli) najalepiej od razu je skserować albo najlepiej zrobić zdjęcie ze zdjęcia

dokładnie Xandii ma racje, blakną tak samo jak paragony fiskalne. Najlepiej zeskanować i trzymać na cd, a orginały powsadzać głęboko między jakieś książki, albo coś, żeby nie dostały światła.

ja mam dyskietkę z plikami zdjęć, potem zgrałam to na cd, wywołane u fotografa zdjęcia i ksero schowane w kilku kopiach. a orginał leży sobie w czarnej kopertce między dokumentami. Jestem więc zabezpieczona na wszelkie możliwe sposoby ;)

reklama
Do góry