reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

Dzięki Elżbietko, mam nadzieję, że się zechce odwrócić do tego czasu. Jakoś nie mam ochoty na CC.

Racja, nie wypadniesz z zawodu, bo zasypiemy cię jeszcze nieraz pytaniami ;-)

reklama
Dziewczyny, jak to dobrze, że mamy taką Elżbietkę! Bo bez jej wiedzy to nie jedna z nas pewnie umierała by ze zdenerwowania i niepotrzebnie gnala do ginekologa :-)

Dziewczyny, jak to dobrze, że mamy taką Elżbietkę! Bo bez jej wiedzy to nie jedna z nas pewnie umierała by ze zdenerwowania i niepotrzebnie gnala do ginekologa :-)
jak najbardziej się również pod tym podpisuję (Monika- mam nadzieję, że się nie obrazisz;-) ). Wtrącę tylko, że podziękowania należą się także mężowi Eli, za to, że się zafasolkowali w odpowiednim czasie. ;-)

HA! Ja wreszcie wiem ze bedzie dziewuszka
Moj maz jak zobaczyl fotke to stwierdzil ze widzi pajaka jakiegos :D dopiero jak mu wytlumaczylam ze to glowka i ze mala trzyma raczke przy buzi to stwierdzil ze no faktycznie :p rozmiarow niestety nie podam bo nie mam wydruku ale wiem za mala wazy ok 850g i wszystko jest 100%ok
usg111006.jpg

reklama
marita
to ze moje malenstwo do pewnego momentu bylo tydzien wieksze niz wynikalo z @ to byl w pewnym sensie cod, poniewaz nawet przy leczonym nadcisnieniu dzieci czesto sa mniejsze niz wynika z ogolnych pomiarow, poza tym waga jest tylko ''przewidywana'' i wiele zalezy od lakarza ktory robi usg bo kilka mm w te czy w te i moze byc +- 100g a poza tym teraz sie zaczna nasze malenstwa roznicowac czy beda male czy duze, raczej malo prawdopodobne zeby dziecko wazylo za duzo :D w moim przypadku 850 to jest calkiem niezla waga, tylko nadal musze cisnienia pilnowac moja mama tez z cisnieniem miala problemy i ja sie urodzilam 2500 tylko mimo ze w terminie

Do góry