reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

reklama
Abeja ciesze sie, ze wszystko ok.
Moja dzidzia chyba dalej glowka do gory, bo caly czas pod prawymi zebrami mam taka kulke jak mialam, nic sie nie zmienilo.

No to superowo Abeja:-). Ja mam termin na 10go, ciekawa jestem w takim razie ile moja dzidzia teraz waży ale na razie nie będę mieć robionego usg bo nie ma takiej potrzeby no chyba,że się uprę.

Karlam a ile razy miałaś już robione usg i jakie miałaś terminy porodu? Ja wg OM jak już pisałam też nie mogę wyliczyć tylko z usg ale zawsze wychodził mi na usg ten sam termin może z różnicą dnia lub dwóch.

Skakanka ja USG mialam juz chyba z 4 razy, dokladnie nie pamietam :-) zdjecia mam z dwoch :-) przy pierwszym usg lekarz okreslil ze plod ma 6 czy 7 tygodni i na tej podstawie wyliczyl ze ostatnia miesiaczke mialam 17 kwietnia czyli termin mam na 22 stycznia, potem na kolejnych badaniach przy pomiarach dzidzi termin 22 stycznia sie potwierdzal, no i juz tak zostalo, chociaz prawde powiedziawszy napewno okresu 17 kwietnia nie mialam :-) no ale wierze w USG :-)

Ja też na pewno nie miałam okresu 6go kwietnia jak wynika z wyliczeń usg:-)
Ciekawa jestem kiedy miały okres Xmamuska i Abeja bo mamy podobny termin:-)ale nie chcę być wścibska:-)

A to jest nasza Zuza.. a własciwie jej buzia :tak:

Załączniki

• ZuzaUSG18.10.06.jpg
    ZuzaUSG18.10.06.jpg
    355,1 KB · Wyświetleń: 80
reklama
Karlam :-D :-D :-D
Ja też miałam problem, ale pani doktor mi pokazała.wlaściwie widać tylko biala plamkę noska i zarys ust ;-)

Do góry