reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

reklama
USG nie bylo. Wiec nie wiem ile moj maluszek urosl od poprzedniego razu, ale sadzac po tym ze przybylo mi prawie 5 cm w pasie w ciagu miesiaca, to chyba troszke urosl. :tak:

Hej dziewczyny,

Byliśmy na USG, z malą wszystko w porządeczku
BPD - 7,09
FC - 25,7
AC - 23,7
FL - 5,11
waga 1150 g

Mam zdjecie - zbliżenie buzi Zuzki na ktorym widać, ze wszystko jest w porządeczku z usteczkami, nie ma żadnych rozszczepień, zajeczych warg itp.
Serduszko bije miarowo, termin z USG na 11.01. Łozysko na scianie przedniej, uylozenie podluzne, glowkowe.
Doktor potwierdziła płeć - dalej dziewuszka. Najpierw przecierala oczka a potem ssała kciuk :-D

Abeja wiedziałam że wszystko będzie dobrze:tak: Ciesze sie super:happy: A co to termin zieniony, już niemam tego samego terminu porodu??:confused:

Czekam na zdięcia córeczki:-)

reklama
Abeja jak juz pisalam super ze wszystko jest oki :-)
moj termin porodu lekarz obliczyl wg usg bo nie wiedzialam kiedy mialam miesiaczke (mialam bardzo nieregularna) no i wlasnie wg USG mam termin na 22 stycznia :-)
a ulozenie glowkowe czyli juz sie przekrecila? jest glowka w dol? :-)
pytam bo mi sie wydaje ze moj malec tez juz sie przekrecil :-)

Do góry