reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG naszych Słoneczek :)+interpetator skrótów USG

reklama
Wczoraj bylam na USG z moim malzem kochanym, wogole w szoku bylam ze zgodzil sie isc, ale stwierdzil ze mnie zaden doktor nie bedzie ogladal bez jego pozwolenia i ze on tez chce zobaczyc dzieciatko...
Normalnie mowi ze takiego stresu to chyba nie przezyl nigdy, ale mowi jest szczesliwy ze kruszynka zdrowa.
Dzidzi wiercilo sie kopalo stukalo i bardzo sie mu nie podobalo ze je ogladamy, usiadlo sobie po turecku i nie pozwolilo zobaczyc czy chlopiec czy dziewczynka, ale przynajmniej jestem pewna ze czuje ruchy mojego malenstwa chociaz wcale nie takiego malenstwa
wymiary:
BPD 33,6
HC 125,3
AC 111,2
FL 20,9
waga 162g

jest troche wieksze niz wynika z ostatniej OM (termin zmienil mi sie na 7.01) zdjecia nie dam bo prawie nic nie widac bo sie bokiem odwrocilo i uciekalo

Super Aniay że z maluszkiem wszystko w porządeczku. No i mąż miał pewnie wrażeń coniemiara. My idziemy razem za dwa tygodnie, ale wcale nie musiałam go ciągnąć, bo sam chce iść, pewnie, niech patrzy, może zacznie wreszcie przemawiać do brzucha, czego bardzo mi się chce ;D
Nie mogę tylko doczytać wielkości Twojej kruszyny, bo te skróty guzik mi mówią. Więc ile ma?

wejdżcie na tą stronkę o USG, najbardziej podoba mi się opis "płeć dziecka" po prostu bez komentarza! ;D ;D ;D

reklama
Ja juz niedlugo bo 11 sierpnia ide do lekarza no i zobacze moja kochana dzidzie :laugh: juz sie nie moge doczekac :)

Do góry