reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG Naszych maleństw...

Myślę, że musisz sprawdzić w necie, czy w tym miejscu robią to badanie. Ja znalazłam je w kilku lecznicach właśnie pod nazwą "test potrójny". Nie wiem ile kosztuje - ale razem z usg 4D znalazłam cenę 550zł (u nas jest drogo).
Ja go nie będę robiła, dlatego nie znam szczegółów :zawstydzona/y:

reklama
gratulacje fantazja!! a fotki zrobili dzidzi? ja ide w piatek na wizyte do kliniki: rozmowa z poloznikiem i polozna sluchanie serca bejbi, zmierzenie brzusia czy macica prawidlowo rosnie no i zmierzenie cisnienia. a usg mam za 2 tygodnie i to niestety ostatnie buuu. aha tutaj lekarze nie moga badac wewnetrznie pacjentek - zbyt intymne hehe. wiec skad masz wiedziec czy jest rozwarcie jakies? czasem to bezbolesnie sie przechodzi... ech... zachodni kraj. no i jak sie rodzi w szpitalu to tez mozna sie nie zgodzic zeby polozna sprawdzila palcami ile jest juz rozwarcia. hehe co Wy na to?

Cóż, ciekawa interpretacja "intymności" :confused:
Czyli jak ktoś jest durny, to bez problemów może doprowadzić do nieszczęścia, bo wszyscy wokół uszanują, że "się wstydzi"?
Ciekawe, ciekawe...

Asylan - zdjecia mam, ale ja tam prawie nic dostrzec na nich nie umiem:-)

Dziewczyny, ile waza Wasze dzidzie? Bo moja teraz, jak pisalam, ponad 201 gramow i jak przeczytalam, ze Gosi 150 to sie troszke przestaraszylam, ze jakiegos wielkoluda nosze:-D No i z innych pomiarow tez wychodzi, ze to 17t6d a ja wiem, ze ciaza nie jest starsza niz 17t1d na 100%:tak: A wiecie...ja malutka kobietka jestem i juz sie boje, ze jakiegos kolosa typu 4500 urodze (z trudem ogromnym):szok:

Fantazjo ciesze sie ze kruszynka ok. a waga zawsze jest jakas tolerancja błedu, moja znajoma miała urodzic ponad 4000g. dzidziusia a mały był dosc długi a waga 3700g.:-)

Fantazja: gratuluje i nic się nie martw na zapas. Popytaj jakie bobasy w twojej i taty rodzinie się rodziły. To powinno być jakieś wskazanie, że urodzisz podobnie.

Asylan: Australia to nie raj, coraz bardziej mnie do tego przekonujesz.:no:

reklama
Blanes - w mojej malenkiej a w meza dosc spore:-) mam nadzieje, ze jakos sie usredni.

Do góry