reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG Naszych maleństw...

reklama
Blanes - oczywiście, że w celu pamiątkowym - nie traktuję tego inaczej :tak: Zresztą lekarze twierdzą że na 2D widzą lepiej. Zresztą się nie dziwię. Bo na 2D widzisz trochę jak na rentgenie. A na 3D tylko że tak powiem zewnętrzną powłokę dziecka.

Gosiu, nie jestem ekspertem ale napiszę co słyszałam. Podobno najlepiej zrobić na połókowym czyli kolo 22 tc. Nie ma co czekać do usg tego koło 30 tygodnia bo potem płyn owodniowy jest już tak zanieczyszczony i mętny że nie widać już tak dobrze.

Pewnie na 3D zdecyduję się ok 25tyg.

A tymczasem Maks z profilu (pyszczek ma jak mała myszka, prawda?) oraz przybijający piątkę Mamusi :-D

Witam Was cieplutko,
A może wiecie gdzie w Waw można zrobić 3D i za ile ? Moje polowkowe wypada na poczatek lutego a kolejne USG to chyba dopiero ok. 30 tyg. Nie wytrzymam tyle czasu, dlatego koniecznie musze zobaczyc Dzidzie choc raz jeszce i wlasnie na 3D! No i jakie wrazenia beda dla Mezulka ;-) :-D

Efilo, widze po suwaczka ze Twoje i moje malenstwo chyba przyjda na swiat tego samego dnia :) (oczywiscie wg. tabelki, bo w realu moze byc roznie) Pozdrawiam

Efilo bylam z kol. na 3D po 30tc. i faktycznie obraz był nieco metny ale i tak fajne przezycie, a mały zupełnie niepodobny jest do tego z 3D:-)

Kalusia no właśnie nie wiem jak to się stało bo wg listy mamy jeden dzień rozjazdu:-D Więc ten Twój suwaczek powinien przyspieszyć :-)

Gosia, o tym że niepodobny przekonamy się później, a ile wrażeń do tego czasu ;-) :-D

Przyłączam się do pytania o dobre 3D w Warszawie :-)
Moja koleżanka była u podobno dobrego lekarza (niestety, nie znam nazwiska) i była bardzo rozczarowana - zarówno jakością obrazu, jak i obsługą.
Wciąż zastanawiam się, czy się na to decydować :confused: I nie chodzi nawet o kasę... Może jeśli znajdę naprawdę dobrego lekarza :confused:

reklama
Ja Wam niestety nie pomogę. Znam dobrego specjaliste ale na Śląsku. Czytałam o tej Wawce, ale nie zapamiętałam bo nic mi to nie mówiło.:-(

Do góry