reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG Naszych maleństw...

P.S. Ja też chce znać płeć i mam nadzieję że na połówkowym (w dzień zakochanych) uda się lekarce zobaczyć. Podobno jest niezłym dedektywem w tych tematach i ma dużą ilość trafień - znaczy jej prognozy się sprawdzają.

reklama
Dzięki dziewczyny że tak się cieszycie razem ze mną:D teraz dopingujemy Gosię:tak: i jej Maleństwo. Esia dopinguj swojego nudystę:p

Trzeba trzymać kciuki za otwartość i brak zbędnej skromności naszych maluchów :-)
Mój ma jeszcze 6 dni na przywyknięcie do tego, że mu "pod ogon" zajrzymy :-D

Jutro o 17 mam wizytę :-)
Mam nadzieję, że usg będzie (naczytałam się o ew. szkodliwym wpływie usg i ostrożności lekarzy), że będą nowe foty i lepsza niż poprzednio (53%) prognoza płci :-)

Wróciłam od pana doktora ,wszystko ok. kruszynka ma 150gr.,szkoda ze nie moge pokazac Wam zdjeci jest cudne,a ja jestem cała :happy:

Gosia,
super!
Mnie jeszcze nigdy lekarz nie podał wagi :-( Tylko cm. Może dzidzia była jeszcze za mała? :baffled:

A płeć pewnie nieznana bo by całe forum wiedziało :-D

Oglądałam mojego Cudaczka!!! :-) Śliczny jest - ma wszystko co powinien + niespodziewanie (zwłaszcza dla męża ;-) ) wydaje się, że ma też siusiaka! :-D
Pozował ślicznie - przeciągał się, tarł oczko, wsadzał palec do buzi, robił "karpika" ryjkiem i na do widzenia pomachał nam łapką :-)
Wspaniały widok :-)
A ile waży/mierzy nie wiem - w ferworze filmu akcji, zapomniałam zapytać ;-)

Tu jego fotka :-)
13755.jpg

reklama
Esia najwazniejsze ze ok.,sliczna kruszynka,ciekawe co nam sie w brzuszkach pochowalo:-)

Do góry