reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG Naszych maleństw...

A ja przypuszczam, że chodzi o Dzień Niepodległości. Day of Independence. Taka symboliczna data. ;-)
Rypson może byś tak coś więcej o tym męskim punkcie widzenia, bo póki co to się bardzo małomówny wydajesz. Skrobnij coś....:-)

reklama
Tak chodzi o Independence Day... mieszkamy w USA.... a 4 lipca w usa to ho ho... uwierzcie nie byle co... No a meski pukt widzenia ?? Blanes... ja bardzo chetnie napisze co tylko chcecie... tylko prosze o pytania... wy pytacie a jako przedstawiciel plci odmiennej postaram sie wam odpowiedziec zgodnie z prawda... wiec jakies pytania?? czekam... pozdrawiam

To moje pierwsze wklejanie zdjęć, bo to pierwsze zdjęcia mojego dzieciątka :tak:
I co Wy na to??
Bo ja jestem zachwycona. Widać rączkę, zarys twarzy, a nawet ucho :-)

Jolka,
zdjęcia rewelacja. Rączunia prześliczna.

To ja też wkleję swoje:
d91fa92fec9274d7m.jpg

I moja rączunia :-)
4221c9f4b39d27a7m.jpg

Śliczne te Wasze Maleństwa... Niesamowite, że takie kruszynki a już paluszki można policzyć, sprawdzić komory serca... Zachwyca mnie to...:happy:

No śliczności po prostu. Te rączki i paluszki, aż niewiarygodne. Już nie mogę się doczekać następnego USG.

Witajcie wczoraj znowu byłam na USG wszystko jest ok z maleństwem,słodko sobie spało,z kciukiem w buzi :-) .Dostaliśmy zdjęcia, ale nie mam niestety skanera :-( i nie mogę się nimi z Wami podzielić.Dzidziuś ma już 6 cm i tak cudownie było już wszystko widać fantastyczne uczucie!!!Z Usg po raz kolejny wychodzi,że jednak jestem czerwcówką termin mam na 29.06.2007.

reklama
No moje maleństwo miało 54mm na tych zdjęciach. Teraz jest już prawie dwa razy większe :-) Szkoda że nie dostałam zdjęcia z ostatniego usg. Maluszek miał 8,5 cm.

Do góry