reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
Czy wiecie może coś na temat USG 4 d na Inflanckiej ? Cena jest całkiem atrakcyjna, ale nie wiem czy mają tam dobry sprzęt do tego.
Ja miałam usg połówkowe na Inflandziej, ale jestem średnio zadowolona z jakości zdjęć. Jak masz zapłacic 100zł to lepiej dołożyć drugie 100 i mieć pewność ze jakość usg jest na najlepszym poziomie. Ja wybieram się do Babki Medici ale to ok 24-26 tc :-) Zrobiłam usg genetyczne i na Inflandziej i w Babce i mam porównanie więc warto iść tam gdzie mają lepszy sprzęt a lepszy jest w Babce.

Ja polecam Novum, byłam tam juz na USG 4d, i wybieram się też na nie 17 grudnia, na prawdę super sprzecior, i babeczka która mi robiła USG super:-D

Ostatnia edycja:
kurcze moze ja jestem inna, ale mi troszke szkoda na to 4D.
Moze zdjecia sa i fajne, taka pamiatka.. ale cena troche odstrasza.
Wole cos kupic dziecku w to miejsce.
Nie jesteś w tym osamotniona.Ja też po przeanalizowaniu kosztów doszłam do wniosku,że teraz jest i tak dużo wydatków...remont,dodatkowe meble i pierdoły dla bobasa...nie mogę pozwolić sobie na taki dodatkowy wydatek.
Moje dziecko musi mieć rozsądną mamuśkę:sorry:

reklama
Witajcie w klubie :-D Mi też szkoda na zdjęcia tyle wydać, na które pozniej pewnie nawet nie spojrzę. A mój gin mierzy wszystko bardzo dokładnie i w ogóle fajny z niego facet, więc to mu wystarcza do szczęścia :tak:

Do góry