reklama
peperka
Fanka BB :)
Czy wiecie może coś na temat USG 4 d na Inflanckiej ? Cena jest całkiem atrakcyjna, ale nie wiem czy mają tam dobry sprzęt do tego.
Ja miałam usg połówkowe na Inflandziej, ale jestem średnio zadowolona z jakości zdjęć. Jak masz zapłacic 100zł to lepiej dołożyć drugie 100 i mieć pewność ze jakość usg jest na najlepszym poziomie. Ja wybieram się do Babki Medici ale to ok 24-26 tc :-) Zrobiłam usg genetyczne i na Inflandziej i w Babce i mam porównanie więc warto iść tam gdzie mają lepszy sprzęt a lepszy jest w Babce.Czy wiecie może coś na temat USG 4 d na Inflanckiej ? Cena jest całkiem atrakcyjna, ale nie wiem czy mają tam dobry sprzęt do tego.
Ja polecam Novum, byłam tak juz na USG 4d, i wybieram się też na nie 17 grudnia, na prawdę super sprzecior, i babeczka która mi robiła USG super
A ile płacisz za usg 4D
moniSkaBe
kurcze moze ja jestem inna, ale mi troszke szkoda na to 4D.
Moze zdjecia sa i fajne, taka pamiatka.. ale cena troche odstrasza.
Wole cos kupic dziecku w to miejsce.
Młoda mamuśka:)
Nie jesteś w tym osamotniona.Ja też po przeanalizowaniu kosztów doszłam do wniosku,że teraz jest i tak dużo wydatków...remont,dodatkowe meble i pierdoły dla bobasa...nie mogę pozwolić sobie na taki dodatkowy wydatek.kurcze moze ja jestem inna, ale mi troszke szkoda na to 4D.
Moje dziecko musi mieć rozsądną mamuśkę
reklama