reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG- Marcówki 2010

Mój syneczek też pokazuje co potrafi ;-) i jaki on silny. Czasem przez brzuch widać albo właśnie sie wypycha na zewnątrz jakby miał za chwilę wyjść :-D Ćwiczy przez rozwiązaniem :-):-)

reklama
picture11251.jpg

A to nasz Igorek :-) 20tc 4d

Ostatnia edycja:
Przez tydzień miałam ostre przeziębienie i leżałam w domu. Kubuś zaczął się odzywać, ale jeszcze rzadko, zazwyczaj w południe puka 3 razy i tyle:dry:. Dziś jestem już w pracy, cały czas siedzę i chyba to mu się nie podoba, bo też się troche buntuje. Te ruchy jeszcze bardzo słabo czuję, muszę być skupiona. Nie mogę się doczekać mocniejszych kopniaczków:-). Te wasze falujące brzuszki wydają mi się nieprawdopodobne:-)

to ja dziś po USG wiem że maluch ma 601g i prawdopodobnie to dziewuszka :-D (na 90%) chyba że chłopcowi nie zstąpiły się jąderka :cool: no i dalej nie wiem, bo ja taka jestem że jak nie zobacze to nie uwierze, a pipusi nie widziałam... wogole nic nie widziałam...:sorry:

moja dzidzia dziś na USG dawała czadu i machała rączkami, nawet tupała sobie do rytmu nóżką, śmiałam się z lekarzem że słyszy radio. I wiecie co każdy jej ruch czułam jak kopnięcie, a było to tylko lekkie poruszenie :-)

kamikaa ja również nie zanotowałam falującego brzusia (21 tydzień)

- w przyszłym tygodniu idę na usg zatem podpytam panią dr i zdam relację hehe :)

delikatne dotknięcia czułam ale na kopniaki wciąż czekam ;) masochistka ?

pozdrawiam

reklama
Wkońcu mogę się pochwalić falującym brzusiem:-D Wczoraj dziecinka dała piękny pokaz...szkoda że jak mąż wrócił z pracy już nie mógł podziwiać :-( czuł się zawiedziony bo jeszcze nie poczuł kopniaczka pod swoją dłonią więc miał nadzieję ze zobaczy jak rozpycha się nasz maluszek;-) Mam nadzieję ze będą jeszcze ku temu okazje...

Do góry