reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
jeeeeeeeej.. zapisalam sie na usg... mam w srode
juz sie nie moge doczekac... :-):-)
juz sie nie moge doczekac... :-):-)
Młoda mamuśka:)
Dwa dni temu poczułam pierwszy delikatny ruch maleństwa:-)
To było bardzo delikatne puknięcie...niektóre dziewczyny wspominały,że to jak pęknięcie bańki..to coś właśnie podobnego.Wiem,że to było dziecko...od razu wiedziałam.Do tej pory nigdy nie przejmowałam się ruchami jelit czy tym co dzieje się w brzuchu a ruch dziecka był inny...To tylko jedno małe puknięcie ale jak mnie uszczęśliwiło!!!O dziwo wyczułam je w połowie 17 tygodnia a jestem grubaskiem.
To było bardzo delikatne puknięcie...niektóre dziewczyny wspominały,że to jak pęknięcie bańki..to coś właśnie podobnego.Wiem,że to było dziecko...od razu wiedziałam.Do tej pory nigdy nie przejmowałam się ruchami jelit czy tym co dzieje się w brzuchu a ruch dziecka był inny...To tylko jedno małe puknięcie ale jak mnie uszczęśliwiło!!!O dziwo wyczułam je w połowie 17 tygodnia a jestem grubaskiem.
moniSkaBe
hmm... tak dochodze do wniosku, ze cos takiego.. tak jakby delikatne pykniecie w srodku to wyczuwam.. ale nie wiedzialam ze to dziecko.
ehh.. czekam na wyraznego kopaniaka zebym wiedziala na 200% ze to nasz skarb tak kopie
ehh.. czekam na wyraznego kopaniaka zebym wiedziala na 200% ze to nasz skarb tak kopie
kasia0305
Jestem w 17 tygodniu ciąży. W tym tygodniu poczułam jakby motyl machał we mnie skrzydełkami, to było bardzo delikatne. Nie jestem pewna czy to dzidziuś ale była baaardzo miłe:-)
mag349
Dziewczyny, trochę cierpliwości. Ja właśnie kończę 21 tydzień, a kopniaczków żadnych do tej pory nie czułam. Natomiast Dzidizol mi się wierci w brzuszku bardzo czesto i tych ruchów nie da się pomylić z niczym innym. Ja pierwszy raz poczułam je w 20 tyg. Wcześniej nawet bulgotek nie było. tak więc spokojnie. Najczęściej czuję jak siedzę. Jak chodze nigdy, jak leżę baaardzo rzadko.
reklama