reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG- Marcówki 2010

Moja Marcysia :)

Nie wiem czy uda wam sie wszystko rozpoznac ale my z M smiejemy sie ze wyglada jak gumis te Haribo :)))
Raczki trzyma do gory i w jednej bawi sie pepowina ,ktora na fotce jest bardzo widoczna :)
słodka Malunia, fajniusie zdj, nosek ma przesłodki :tak:
będziecie jej kiedyś pokazywać jak słodka była od początku
piekne fotki :-)
ja w poniedziałek byłam na 4d i mam zdjęcie twarzyczki, ale co z tego, jak aparat mi padł i nie mogę się pochwalić...
ale powiem Wam, jak mi przykro było, jak jedna koleżanka spojrzała na fotkę i mówi "a fuu, obrzydliwe, co to jest??" :-(
nawet jak jej wytłumaczyłam, co gdzie i jak, to stwierdziła, że widziała ładniejsze dzieci :-( rozumiem, że to tylko fotka z usg, no ale chyba powinna się zamknąć :crazy:
no chyba ta dziewczyna jeszcze nie jest mamą? :eek: na pewno w ciąży się zmienia percepcja i inaczej się zaczyna patrzeć na Maleństwa :tak: nawet te z usg i takie "wymęczone" tuż po porodzie :happy:

reklama
Niesamowite cudo!
Też już chcę usg! Może choć ten mój maluch się pokaże i ładną fotkę będe mogła Wam zaprezentować :tak:

Kurcze ale wam fajnie :tak: U mnie nadal nic :wściekła/y: Albo po prostu nie potrafię tego odróżnić od innych bulgotków w brzuchu :-D Już nie mogę się doczekać kiedy poczuję kopniaka którego nie będę mogła z niczym pomylić ;-)
3majcie się cieplutko ;-);-)

reklama
Do góry