reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG- Marcówki 2010

Moja Marcysia :)

Nie wiem czy uda wam sie wszystko rozpoznac ale my z M smiejemy sie ze wyglada jak gumis te Haribo :)))

Raczki trzyma do gory i w jednej bawi sie pepowina ,ktora na fotce jest bardzo widoczna :)
Jakie cudowne zdjęcie:-) Normalnie Bunia z "Gumisiów";-):-D Śliczna:tak:Wszystko dokładnie widac, nosek, rączki, oczka.. Ah..:-)

reklama
Moja Marcysia :)

Nie wiem czy uda wam sie wszystko rozpoznac ale my z M smiejemy sie ze wyglada jak gumis te Haribo :)))

Raczki trzyma do gory i w jednej bawi sie pepowina ,ktora na fotce jest bardzo widoczna :)
super ta fotka :-D nic tylko schrupać takiego "miśka". Ale widze,że te nasze dzieciaczki to już mają swoje przytulanki - u Ciebie kamika to pępowina :-D

Wczoraj wieczorkiem, jak już leżałam na spanku nagle kilkakrotnie poczułam takie leciusieńkie "kopniaczki" w dole brzuszka po lewej stronie - niesamowite uczucie :laugh2: ale sama nie wiem czy to już to - jestem w 16 tyg, a według mojego gin pierwsze ruchy powinnam poczuć dopiero okolo 20 tyg :-(

e tam, ja poczułam od 16 tygodnia :-)
także jestem pewna, że u Ciebie to właśnie TO :-)

piekne fotki :-)
ja w poniedziałek byłam na 4d i mam zdjęcie twarzyczki, ale co z tego, jak aparat mi padł i nie mogę się pochwalić...
ale powiem Wam, jak mi przykro było, jak jedna koleżanka spojrzała na fotkę i mówi "a fuu, obrzydliwe, co to jest??" :-(
nawet jak jej wytłumaczyłam, co gdzie i jak, to stwierdziła, że widziała ładniejsze dzieci :-( rozumiem, że to tylko fotka z usg, no ale chyba powinna się zamknąć :crazy:

Faktycznie jakaś dziwna ta kobieta, a może z zazdrości? Przecież wiadomo, że nie widać na zdjęciu USG dokładnie maleństwa, byłam z Dawidkiem na 4d :) fajna pamiątka, był to 23 tc i żadnego podobieństwa tam nie widzę hehe :) Nie przejmuj się tą koleżanką.

reklama
Kamikaa - słodka dzidzia! :-D

Ionka! Nie przejmuj się! Dziewczyna albo nie pomyślała co mówi albo tak zazdrości, że chciała Cię zranić.

Moje dzieci się tak zasłaniały na 3d, że żadne nie ma ładnej fotki buzi na pamiątkę. Ale wiem że często można zauważyć podobieństwo, tyle że już na zdjęciach ze starszej ciąży.

Do góry