reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

USG- Marcówki 2010

reklama
Kasaii- wow piekne zdjątko! :-)
naprawdę widać różnicę między tygodniami, my robiliśmy teraz, czyli ze 3 tygodnie różnicy! wyobraźcie sobie, jak to wygląda w 30 tygodniu! :-) cudo :happy:

wracając do koleżanki- nie przejmuję się, było mi przykro, ale walić ją ;-) faktycznie, ona nie ma dzieci i otwarcie mówi, że nie chce mieć...

mnie też koleżanki pytają czy czuję ruchy, a ja się ich pytam a jak one mają wyglądać, jak człowiek jest pierwszy raz w ciąży to skąd ma wiedzieć, czasem coś dziwnie bulgocze bardziej np. po bokach brzucha, tak jakbym np. była głodna mimo, że nie jestem, czuć czasem takie "smyranie", ale czy to ruchy?, ale myślę,że jak faktycznie się pojawią będę wiedzieć, że to jest ruch...chyba
pozdrawiam

dziewczyny dzisiaj powiedzialam mojej mamie co odczuwam w brzuchu.. i powiedziala ze to kopanie. Tylko ze jeszcze jest malutki to jest to leciutkie. :-D:-D:-D

super.

opisze to... czuje tak jakby od srodka cos naciskalo delikatnie na brzuch.. bardziej w dole.

jeeeeej jak sie ciesze :-)

Dziś byłam cały dzień na uczelni i Maleństwo praktycznie non stop dokazywało :-) Czułam takie uni kopniaczki - jakby mnie smyrało dużym paluszkiem u nóżki :-D Cudowne odczucia - siedząc na wykładach sama do siebie się śmiałam (jak wariatka:laugh2:)

czasem coś dziwnie bulgocze bardziej np. po bokach brzucha, tak jakbym np. była głodna mimo, że nie jestem, czuć czasem takie "smyranie", ale czy to ruchy?, ale myślę,że jak faktycznie się pojawią będę wiedzieć, że to jest ruch...chyba
pozdrawiam
tak to ruchy Gosia :-) będą coraz mocniejsze, a ty coraz pewniejsza, że to to :tak:

No i się doczekałam :-) Dzisiaj jak jadłam śniadanie poczułam lekkie puknięcie w lewy bok :laugh2: Wiem że to nie było wywołane pracą jelit bo to raczej nie w tym miejscu i zupełnie nie przypominało gazów. Teraz w tym miejscu od czasu do czasu czuję takie lekkie łaskotanie :tak::tak: Super uczucie, poprawiło mi humor na cały dzień :-D:-D

reklama
No i się doczekałam :-) Dzisiaj jak jadłam śniadanie poczułam lekkie puknięcie w lewy bok :laugh2: :tak::tak: Super uczucie, poprawiło mi humor na cały dzień :-D:-D

Rzeczywiście ruchy naszych maleństw przyprawiają nas o wspaniały humor:tak:ja też tak mam.Moja kruszynka jest coraz aktywniejsza.Dziś mój partner przykładał rękę do brzuszka i poczuł lekko dzidziusia.Wspaniałe to momenty dla nas - przyszłych rodziców;-)I będzie takich coraz więcej:-D:-D:-D

Do góry