reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG- Marcówki 2010

i ja już wreszcie czuję moje malenstwo :-):-):-):-) Pierwszy raz w sobotę. wspaniale uczucie. w srode usg :) i może wreszcie dowiem sie płci bo tyle marcowczek juz wie ja tz chce :)))))))))...

reklama
:-)Kurcze ja nic nie czuje.. Tzn mam takie bulgotania, i czasem lekkie kłucia ale nie wiem czy to maluszek czy jakies problemy gastryczne:confused: Zazdroszcze mamusiom które znają juz płeć, za tydzien mam usg i mam nadzieje ze maluszek da nam podejrzec kim jest:-)

Mój Maluch kopie już na dobre - parę razy dziennie. Czasami czuję jakby mnie ktoś traktował prądem elektrycznym. Ruchy czuję raz na dole brzucha innym razem koło pępka. Uwielbiam je:) Niedawno przykopał tatusiowi w ucho;) Niesamowite jest to, ile takie kopniaczki wnoszą radości w nasze życie:)

Mój Maluch kopie już na dobre - parę razy dziennie. Czasami czuję jakby mnie ktoś traktował prądem elektrycznym. Ruchy czuję raz na dole brzucha innym razem koło pępka. Uwielbiam je:) Niedawno przykopał tatusiowi w ucho;) Niesamowite jest to, ile takie kopniaczki wnoszą radości w nasze życie:)

agama a juz myslalam ze z tym pradem to cos dziwnego ale ja czuje tak samo, takie lekkie porazenia od srodka :-D dobrze ze nie tylko ja bo juz zaczynalam watpic ze to ruchy.

:-)Kurcze ja nic nie czuje.. Tzn mam takie bulgotania, i czasem lekkie kłucia ale nie wiem czy to maluszek czy jakies problemy gastryczne:confused: Zazdroszcze mamusiom które znają juz płeć, za tydzien mam usg i mam nadzieje ze maluszek da nam podejrzec kim jest:-)

Te kłucia kochana to właśnie kopniaczki też miałam problem z odróżnieniem tego a jednak ;-)

Wczoraj rano (jak się uda wkleję zdjęcie) jak w łóżku leżałam było ładnie widać pod skórą brzuszka odciśnięta chyba główka albo plecki maluszka !:-D:-D poza brzuszek wystawało :-)

Te kłucia kochana to właśnie kopniaczki też miałam problem z odróżnieniem tego a jednak ;-)

Wczoraj rano (jak się uda wkleję zdjęcie) jak w łóżku leżałam było ładnie widać pod skórą brzuszka odciśnięta chyba główka albo plecki maluszka !:-D:-D poza brzuszek wystawało :-)
Super!! Czekam na fotkę z niecierpliwością!! Musze zacząć obserwować
mój brzuszek, może mnie też uda się uchwycić jakieś wypukłości :-)
kłucia powtarzają się co wieczór więc to napewno maluch rozrabia :-) za tydzien
usg, juz nie mogę się doczekać!! Tak bym chciała wiedzieć kto tam zamieszkał !

reklama
Do góry