reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

To jak każda teściowa w sumie :p, ja to jestem pewna że mała będzie do mnie podobna :p. moja mama to sobie wymyśliła że najlepiej aby była do niej podobna bo ja i brat podobni jesteśmy do taty to chciała by aby mała chodź była do niej podobna, ale chyba nie ma na co liczyć

reklama
patipaula jaka fajna niunia słodka ,wogóle to powiem wam ze uwielbiam ogladac te foty naszych bachorków,normalnie napatrzyc sie nie mozna

patipaula - córeczka urocza, a teściowa marzyć może :-D Ale Wam zazdroszczę tych zdjęć, mam nadzieję, że moja wstydziocha w końcu się pokaże. Ale kiedy to będzie. Dopiero po 30 tyg. :-(

zazdroszcze wam dziewczyny ze wiecie ile wasze dzidzie waza w uk robia tylko dwa usg wiec nie mam pojecia ile moja mala wazy :( dowiem sie dopiero podczas porodu aa szkoda bo chcialabym wiedziec ile nosze pod sercem :)

wróciłam od lekarza, mały już ma 1100 kg, zdrowy, serduszko ładnie biło,
zdjęć nie mam bo gin nagrał mi na płytke film z badania,zdjęć tam nie ma, ale mały i tak jak zwykle zasłaniał buzię rączką, inne wymiary w porządku
hemoglobina mi się trochę podniosła po żelazie z 10,4 na 10,9 ale miałam dużo białych krwinek,aż 22, może to być spowodowane tym ze miałam gorączke i mam gardło zapalone,ale mam zrobić jutro CRP
co do tego oddychania ciężkiego to moze to być z przepony podnoszącej sie ale też na tle sercowym,lekarz się dziwił ze internistka mi nie zrobiła ekg,jak mi się to powtórzy to mam się upomnieć

anetko to słodki ciężar nosisz już pod serduchem:-D 1100g-fiu fiu.. kochane te leukocyty mogą być podwyższone przy przeziębieniu, ale faktycznie lepiej zrobić CRP..no i idź koniecznie na to ekg, lepiej dmuchac na zmine:tak:

reklama
Mruczka, Patipaula- cudne córeńki,
Atabe- kolejne słodkie maleństwo z całuśnymi usteczkami :)
Anetka- i tobie gratuluję tego ciężaru, daj znać co z CRP i serduchem...

Do góry