reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

No i kolejne wspaniałe wieści, ach jak ja lubię tu zaglądać i zarażać się optymizmem :-D, gratuluję!!!

reklama
Super ze takie same dobre informacje przynosicie!!
erdecznie gratuluję Wszytkim lipcóweczką!! oby tak dalej nasze dzidziulki zdrowo rozły!!

R.usalka faktycznei dzidziuś wielki. Jak byłam ostatnio na USG (z usg 14t1d) to dzidzia miała 8.1 cm!! Więc pewnei bezie koszykarz no albo koszykarka...kto to wie!!:-)

Super zdjecia, każdy dzidziuś na swój sposób przekochany i cudowny!!

Ja również po wczorajszej wizycie, 13 tydzień, dokładnie z USG tak jak z suwaczka:-)

Dzidziol ma 6 cm i NT 2mm, kość nosowa ładnie widoczna, ale dopiero za trzecim podejsciem, bo rączka ciągle łądowała na nosie i nie dała lekarzowi sprawdzic.

Wszystko w normie:-)

Juz po wizycie :tak:
Zestresowana bylam tak, ze gin mnie kilka razy upominal zebym sie rozluznila :zawstydzona/y: i w koncu sie udalo i dzidzia sie obrocila i pokazala co trzeba ma 5,97cm i szaleje po brzuchu :-)
2d0hxcg.jpg

No coz troszke niesmialo sie przedstawiamy i zaslaniamy buzke raczkami :-)
Jakos pozapominalam co mialam napisac :zawstydzona/y: a wlasnie gin stwierdzil ze prawdopodobnie bedzie to chlopczyk bo ma sterczacy wyrostek plciowy
205ezs.jpg

a dziewczynkom podobno tak nie sterczy :-D Wszystkie wyniki sa bardzo dobre i to chyba najwazniejsze :tak::tak::tak::-):-):-):-):-) A na zakonczenie pokazemy glowke :happy2::happy2::happy2:
vxf5o8.jpg

mi to bardziej wyglada na dziewczynke bo ten wyrostek jest rownolegly z kregoslupem
zobacz na tej stronce to jest opisane

Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

oj chyba będzie trzeba poczekać cierpliwie do tego 20 tygodnia :-)wtedy to już chyba na 99% wiadomo,teraz to takie gdybanie jeszcze

Ja dzisiaj po kolejnej wizycie kontrolnej. Dzidzia dosłownie szalała w brzuszku. Wierciła się doktor zadowolony mówił ze wszystko OK ma ponad 5 cm i doktor powiedział że na dzień dzisiajszy wyglada mu bardziej na dziweczynkę, ale muszę cierpiliwie czekać żeby było wiadomo na 100% :) NT poniżej 1 mm. A ja dostałam tabletki na nadciśnienie bo mam 130/90

A oto moje Kruszynka.Jest zdrowa, rośnie jak na drożdżach ma 9,8 cm ( co narazie wskazuje na to,że jesteśmy dalej o tydzień ale będziemy to sprawdzać za tydzień )

Załączniki

• scan0001.jpg
    scan0001.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 568
  • scan0002.jpg
    scan0002.jpg
    32,7 KB · Wyświetleń: 244
reklama
Do góry