reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Dziewczyny jestem prze szczęśliwa:-D Wczoraj byłam na USG, dzidzia machała rączkami, nóżkami, zakrywała się rączkami....super widok. Wszystko jest dobrze, ma 7cm i 2 mm, więc jest starsza niż z OM i teraz termin mam na 9 lipca. Jak gin się dowiedział, że byłam chora to stwierdził, że musimy wszystko sprawdzić, czy przypadkiem to choróbsko dzidzi nie zaszkodziło, zrobił Usg, pokazał rączki, nóżki, paluszki, serduszko, kręgosłup, kość nosowa uwidoczniona i NT prawidłowe. Dodam, że chodzę do niego cały czas na NFZ. Kazał brać już witaminki i pokazać się za miesiąc:tak:
Zobacz załącznik 194173

gratulacje gratulacje
oby same takie wiesci i takie dzidzie piekne :tak::tak::tak::tak:

reklama
to i my ju zpo kolejnej wizycie:-)
bylismy wszyscy razem- maz i moja corcia- ktora po raz kolejny widziala dzidziusia i byla zachwycona- caly czas powtarza - ze Go kocha i czeka na niego!:-)

Tj. 14 tydz ciazy i UWAGA- moj dzidzius chyba tu najwiekszy:-D:-D:-Da na pewno najdluzszy:-D ma juz 10,5 cm...a ciaza wcale nie najstarsza:sorry2:
plec wciaz nieznana- Pani nawet nie raczyla sie pofatygowac - bo powiedziala mi tak - to za wczesnie - dopiero po 20 tyg mowimy:dry:
czyli licze, z ena kolejnej wizycie ok 20 lutego juz mi powie!
choc z Duska juz wiedzialam ...no coz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc:-D:-D

to i my ju zpo kolejnej wizycie:-)
bylismy wszyscy razem- maz i moja corcia- ktora po raz kolejny widziala dzidziusia i byla zachwycona- caly czas powtarza - ze Go kocha i czeka na niego!:-)

Tj. 14 tydz ciazy i UWAGA- moj dzidzius chyba tu najwiekszy:-D:-D:-Da na pewno najdluzszy:-D ma juz 10,5 cm...a ciaza wcale nie najstarsza:sorry2:
plec wciaz nieznana- Pani nawet nie raczyla sie pofatygowac - bo powiedziala mi tak - to za wczesnie - dopiero po 20 tyg mowimy:dry:
czyli licze, z ena kolejnej wizycie ok 20 lutego juz mi powie!
choc z Duska juz wiedzialam ...no coz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc:-D:-D
A gdzie foto ??Dzidzia rzeczywiscie spora :-D
tutaj chyba norma ,ze mowia plec po 20 tyg.mi tez dopiero tak powiedza wiec czekam i odliczam :tak:

10,5 to faktycznie długie.dziewczynki gratuluje wizyt dobrze że u nas jakos te dzieciątka sie trzymają

Aniapestka R.usałka śliczne dzidzie, nono R.usałka taka duża wow:-) a robił pomiar od główki do pupci czy moze też nóżki policzyl że taka duża wyszła?

reklama
Do góry