reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
jedyneczka no bardzo sie ciesze ze wszystko oki i ze dbasz o ta moja synową ale mogłabys troche przybrac na wadze a nie taki przecinak bedziesz

Mysza ja z połówką cytryny poszłam i sobie przed każdym łykiem wciskałam.. Jak dla mnie to 75 straszna była... też miałam 3 pobrania daj znać jak wyniki bo ja jak czytam w necie to mi wychodzi, że mam za wysoki cukier a mój gin mówi, że ograniczyć słodycze i się nie przejmować..

Ja już po wczorajszej wizycie. A myślałam że już nie dojde tak mnie nogi bolały od chodzenia po sklepach. Pózniej czekałam dwie godzinki na moją kolej i jak mierzyła mi ciśnienie to 140/80 jak zawsze miałam tak ze 115/70. Synek oczywiscie został synkiem i jak dała na buźke to mały pokazał język. Mały waży 950 gram i wszystko jest ok. Ja przytyłam następne 2 kg. I mam zrobić mocz,krew i glukoze 75

dziewczyny ja mam dopiero wizytę 16-ego kwietnia więc chciałam tak ok 9-ego zabrać się za te badania. Pójdę jak M będzie miał wolne. Po świętach to może wyniki nie będą za dobre :-D Ale z drugiej strony zostaję w domu i sama wszystko tylko dla nas przygotowuję, więc aż takiej wyżerki nie będzie. Jeszcze tak jak Gaja muszę zrobić mocz i morfologię.

Gaja gratuluję wizyty. Widzę, że synuś już duży :-) Niech dalej zdrowo rośnie.

Jedyneczka, ciesze się ze z córeńką wszystko w porządku, a że ty nie tyjesz?- to nie mam pojęcia jak to robisz szczęściaro ;)
Gaja cieszę się że i u ciebie wszystko ok :)

gaja - dratki, jaki z niego byku, moja Pola na przelomie 21 i 22 tc wazyla 340 g !
ciekawe ile wazy teraz?
co zrobic by przekonac gina by zrobil mi usg? Ja chodze prywatnie (pakiet medicover), ale on nie ma sprzetu przy sobie i wypisuje skierowania, ktore ja realizuje u specjalistow ds ultrasonografii, wiem ze kolejne usg, ktore przysluguje jest pomiedzy 28-32 tc - kontrolne. tesknie za widokiem mojej malej!

miluszka ja chodze do enel-med tez pakiet (nie jakis wypas) i tez gin daje skierowania na usg, ale nie robi problemu, jak mam jakies wątpliwości, cos gniecie, kłuje to mu mówię, że się martwię czy z dzidzią ok i z reguły sam pyta: to co, może usg, jesli ma pani byc spokojniejsza?

reklama
ewelad - no widzisz moj tak nie reaguje, on dla uspokojenia ma w gabinecie maszynerie do tetna dla dzidziusia i mi ja zawsze puszcza, a ja glubie sie ciesze jak mysz do sera. Stesknilam sie jednak za mala juz bardzo! Ostatni raz widzialam ja 4 tygodnie temu, chcialabym moc za 2/3 znow ja zobaczyc.

Do góry