reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
jedyneczka to super ze wizyta udana. ale wiercipieta z tej Nadinki Twojej :-) no wlasnie mi sie wydawalo szczuplaczku ze Ty to chyba w ogole nie tyjesz :-)
co do cisnienia to ja mam cos kolo Twojego czyli niskie a puchne bardzo...:-(

hihihi-moij M tez stwierdzil ze ja to uwazam ze lepiej sie znam wg siebie na ciazy niz moj gin ;-) jedyneczka z pomoca neta i bb spokojnie bysmy sobie te ciaze poprowadzily a nawet i porod daloby rade przewalkowac bez ginow :-D:-D:-D

jedyneczka - super, że wizyta udana. Ja to już pogłupiałam. Też mam glukozę 75g. Ale ja to jestem taki dziwoląg, że nie dopytam a potem się zastanawiam. Kazała mi aż 3 razy krew pobierać. Na czczo, godzinę po, bo wtedy jest największe stężenie, i 2 godziny po.Mam się upomnieć, żeby to trzecie pobranie też mi zrobili, bo czasem im się nie chce. No ja chyba tam zjadę ....

po ostatnich doświadczeniach - weź sobie kromkę chleba, żeby po 3 pobieraniu od razu coś nie słodkiego zjeść. A jeśli ma kto Cię odebrać, to też polecam, bo nie tylko ja w piątek schodziłam :/

o dzięki za radę. Ja właśnie chcę się z M ustawić. Skoro ja muszę cierpieć, to on też pocierpi i na mnie poczeka ;-)
A co do puchnięcia - ja mam niskie ciśnienie i zauważyłam, że tylko czasem spuchnie mi prawa ręka od trzymania myszki. Wtedy muszę zdjąć obrączkę. Ale to widocznie tylko z niewygodnej pozycji, bo lewa pozostaje bez zmian.

Za to często drętwieją mi po 3 palce u każdej z rąk. Bez wskazującego i kciuka. Ale M też się na to skarży :-D

Ostatnia edycja:
mysza - dobrze bedzie mi to zlecialo szybciutko, glukoza moze nie jest smaczna, ale jak juz nie masz odruchow wymiotnych to powinna byc w porzadku! Kiedy ja masz?

Mysza - z glukozą dasz rade nie jest taka zła!!
Jedyneczka - super że z mała wszytko dobrze i że zdrowo rośnie. Moja też wiercipięta straszna i się wiecznie obraca. A Ty mosze faktycznie troszkę podjedż w te święta chudzinko!!
A Ty będziesz na łubinowej rodzić?

reklama
jedyneczka super, że z Niunią wszystko ok:tak: mój też mnie nieraz wysoko nad pępkiem kopie, coś niesamowitego:-D

Do góry