reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
jedyneczka to super ze wizyta udana. ale wiercipieta z tej Nadinki Twojej :-) no wlasnie mi sie wydawalo szczuplaczku ze Ty to chyba w ogole nie tyjesz :-)
co do cisnienia to ja mam cos kolo Twojego czyli niskie a puchne bardzo...:-(

hihihi-moij M tez stwierdzil ze ja to uwazam ze lepiej sie znam wg siebie na ciazy niz moj gin ;-) jedyneczka z pomoca neta i bb spokojnie bysmy sobie te ciaze poprowadzily a nawet i porod daloby rade przewalkowac bez ginow :-D:-D:-D

jedyneczka - super, że wizyta udana. Ja to już pogłupiałam. Też mam glukozę 75g. Ale ja to jestem taki dziwoląg, że nie dopytam a potem się zastanawiam. Kazała mi aż 3 razy krew pobierać. Na czczo, godzinę po, bo wtedy jest największe stężenie, i 2 godziny po.Mam się upomnieć, żeby to trzecie pobranie też mi zrobili, bo czasem im się nie chce. No ja chyba tam zjadę ....

po ostatnich doświadczeniach - weź sobie kromkę chleba, żeby po 3 pobieraniu od razu coś nie słodkiego zjeść. A jeśli ma kto Cię odebrać, to też polecam, bo nie tylko ja w piątek schodziłam :/

o dzięki za radę. Ja właśnie chcę się z M ustawić. Skoro ja muszę cierpieć, to on też pocierpi i na mnie poczeka ;-)
A co do puchnięcia - ja mam niskie ciśnienie i zauważyłam, że tylko czasem spuchnie mi prawa ręka od trzymania myszki. Wtedy muszę zdjąć obrączkę. Ale to widocznie tylko z niewygodnej pozycji, bo lewa pozostaje bez zmian.

Za to często drętwieją mi po 3 palce u każdej z rąk. Bez wskazującego i kciuka. Ale M też się na to skarży :-D

Ostatnia edycja:
mysza - dobrze bedzie mi to zlecialo szybciutko, glukoza moze nie jest smaczna, ale jak juz nie masz odruchow wymiotnych to powinna byc w porzadku! Kiedy ja masz?

Mysza - z glukozą dasz rade nie jest taka zła!!
Jedyneczka - super że z mała wszytko dobrze i że zdrowo rośnie. Moja też wiercipięta straszna i się wiecznie obraca. A Ty mosze faktycznie troszkę podjedż w te święta chudzinko!!
A Ty będziesz na łubinowej rodzić?

reklama
jedyneczka super, że z Niunią wszystko ok:tak: mój też mnie nieraz wysoko nad pępkiem kopie, coś niesamowitego:-D

Do góry