reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
malewa gratulacje dziewuszki :-) no wiecie co...wszedzie trabia ze wiecej chlopakow sie rodzi a u nas to juz jest taka przewaga dziewczynek ze nie da sie jej zignorowac :-)

Malewa gratulację córeczki!!

Louise z tym ciśnieniem to ja tez mam strasznie niskie na każdej wizycie 90 na 50 ale ogólnie jestem niskociśnieniowcem. Za to pozwalam sobie na dwie kawy rozpuszczalne z dużą ilościa mleka!1 Przynajmniej mi tyle wolno!!

malewa gratuluję córci:-)
ja już nie wiem, jak to jest z tą przewagą płci.. u mnie na jodze wszystkie przyszłe mamy będą miały chłopców:-)

Malewa gratulację córeczki!!

Louise z tym ciśnieniem to ja tez mam strasznie niskie na każdej wizycie 90 na 50 ale ogólnie jestem niskociśnieniowcem. Za to pozwalam sobie na dwie kawy rozpuszczalne z dużą ilościa mleka!1 Przynajmniej mi tyle wolno!!

to tak jak ja :-) i jeszcze czasem poprawie herbatka biala-ktora rowniez jest pobudzajaca. ginek pozwolil i kawki i herbatke :-). takie jak Ty pije-rozpuszczalne z cukrem i mlekiem

to tak jak ja :-) i jeszcze czasem poprawie herbatka biala-ktora rowniez jest pobudzajaca. ginek pozwolil i kawki i herbatke :-). takie jak Ty pije-rozpuszczalne z cukrem i mlekiem

Ja rezygnuję z cukru...ogólnie tonie słodzę kawy i herbaty już od 7 lat! Co z tego skoro waga i tak w zastraszającym tempie rośnie w górę!!:-(

reklama
Cześć dziewczyny

wpadłam tylko sie pochwalić że w czwartek byłam na wizycie i wszystko jest dobrze.
No i prognozy są na kolejną córcie :biggrin2: takie też były moje przeczucia.
Ale gin powiedzial żebym sie jeszcze do końca nie nastawiał.

A czasu to mam coraz mniej niestety :-(

Gratuluję córeczki :)

Do góry