reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

reklama
No ja właśnie nie wiem jak oni to ważą mój synek na połówkowym 02.03.2010 - 400g (+-58g),
a 22.03.2010 - 770g (+-112g) coś dużo urósł przez niecały miesiąc nie?? no ale tak mam na wydrukach z badania :)

ja tak miałam jak dostałam leki na podtrzymanie, coś koło 12 tyg, w ciągu tygodnia dziecko podwoiło wagę.
A teraz to już rozwinięte są i tylko rosną, z dnia na dzień coraz większe. Zaczęło się od fasolek, a teraz już dorodne krewetki :p

Ewcik,
Śliczne maleństwo!
To jesteśmy posiadaczkami podobnych zdjęć- ziewaczków- moja też ziewała i ziewała :)

]229623[ to mój synek ,troche niewyraznie bo oczywiscie przez całe usg sie zakrywał rekoma

Załączniki

• 20032010228 (1)..jpg
    20032010228 (1)..jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 54
Śliczne te wasze dzidziolki :tak:i widać na zdjęciach, że to już spore ludziki. Niesamowite jak to wszystko szybko się dzieje :szok:. Ja nie wiem niestety ile mój waży ani ile ma cm, ostatnio nie powiedziala mi gin, no i nadal jakoś do mnie nie dociera że takiego ludka mam w brzuchu

reklama
Justaa ja też nie wiem jakie to moje dziecię jest duże bo tu nie szacują wagi tak wcześnie, może w maju się dowiem. póki co wiem że miesci się w normach, ale podejżewam że raczej w górnej granicy, bo termin mi o dwa dni przesunęli do przodu.
słodkie są te wasze bobaski dziewczyny:)

Do góry