reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

dziewczyny pieknie dziekuje za wszystkie gratulacje!!!

aisim pewno ze sie ciesze!mala ma niecaly kg:)

reklama
kasik no jak lekarz kaze to zwolnij-nie ma co ryzykowac zdrowia Twojego i dzidziusia. dasz rade-Ty i tak dlugo pracowalas w porownaniu do reszty z nas (w tym mnie-od Bozego narodzenia na L4).

ninia trzeba czekac i miec nadzieje ze lozysko sie podniesie. pare z nas mialo ten problem-ja rowniez m.in. i szczesliwie wszystkim nam sie podniosly :-) wiec trzymamy kciuki zeby bylo oki i nie denerwuj sie kochana.

annika gratuluje synka :-)

ashika niezle ciasteczko z tego synka Twojego ;-) :-)

perla udana i duza dziewuszka Wam wyszla ;-) i jeszcze raz serdeczne graulacje-marzenia sie jednak spelniaja :-):tak:

kama jakie cudenko male :-) jak wyraznie buziolka widac-slodka. i chyba podobna do Ciebie jak sie przyjrzec :-)

aisim spokojnie-dasz rade a jak nie to sama wyjdzie na sile :-) fajnie ze wszystko oki :-)

aisim, kama to całkiem spore dzidziunie:-) prawie kilogramowe, ho ho... ciekawe, ile mój będzie dzisiaj ważył:-)

dobrze wiedzieć, że te nasze skarby mają już kilogram. Zawsze to jakieś wytłumaczenie na wadze :-D Można odjąć kilogram dzieciaczka, jakiś tam ciężar wód płodowych, łożysko :-D Jak ja lubię się pocieszać :-D

my wczoraj mieliśmy wizytkę..

zacznę od początku- mówiłam o twardnieniu brzucha, moja gin patrząc na badania powiedziała, że to brak magnezu i mam nadal łykać Aspargin. Co do upławów to przepisała mi Clotrimazol i tabletkach dowcipnych i maść :dry: jakaś infekcja się przyplątała:wściekła/y:ten mój synuś to przeze mnie tyle chemii ma dostarczanej w tych lekach :-(

no a usg- poprosiłam, żeby zrobiła 3d chociaż buziaczka, co prawda nie było to łatwe, bo Mały cały coś mielił w buzi, połykał wody, ziewał, a raz się nawet do nas uśmiechnął- niesamowite to było, płakać mi się chciało:-) ale jest śliczny, taki ma noseczek zadarty i pucowate policzki;-)

waży 802 g :-D myślicie, że to ok? rozmawiałąm z gin o tym, jakie dzieci się teraz rodzą i ona mówi, że teraz strasznie duże, ponad 4 kg to standard:szok:

co do zdjęć z usg, to mam, ale niewyraźne, bo bardzo maleńkie, więc te, które wkleję, jest robione "ze zdjęcia", więc nie wiem, czy cokolwiek to zobaczycie.. w każdym razie podpowiem, że na tej fotce Junior ziewa:-)

DSC03911..jpg

reklama
Widać, że ziewa:-) słodki!! Mój też taki duży - 770g a na suwaczku napisane, że waży prawie 500 a nie ponad 700gram...

Do góry