reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Jestem już po wizycie, ale nie jestem zadowolona w 100% bo płytka się nam nie nagrała i nie mam żadnego zdięcia:wściekła/y::angry: poza tym wszystko ok. Mała nie chciała nam pokazać twarzyczki, oj tak się schowała, ze widzieliśmy tylko ucho:happy: ale wiecie ile ona już waży-555gr:szok: normalnie szok! Lekarz powiedział, ze mam bardzo dobre wyniki i nie zapisła mi jeszcze zadnych witamin, troche to dziwne, bo już 6 miesiąc a ja cały czas tylko folik jem. Leukocyty podwyższone mogą być, więc mam się nie martwić, no chyba, ze urosną jeszcze bardziej. A bakterie w moczu tez mogą być- niebezpieczne jest jak do tych bakterii dojdzie białko i cukier.

mój synuś na wczorajszej wizycie ważył 480g:-) ja witaminy jem od początku, dziwne, że Twoja gin nie każe Ci ich brać..

reklama
Wazne, ze z dzisiusiami dobrze;] atabe ale wage to ma ladna ta twoja niunia:):) A moj gin mowi ze jak wyniki sa dobre to niekoniecznie trzeba brac witaminy, a folik to tylko do 12 tygodnia sie bierze.

chyba tak atabe :) Nasz synek 502g wazyl tydzien temu, a jakie inne wymiary meiliscie?? Dlugasna tez jest czy tylko okraglutka??

chyba tak atabe :) Nasz synek 502g wazyl tydzien temu, a jakie inne wymiary meiliscie?? Dlugasna tez jest czy tylko okraglutka??
no własnie nie zmierzył nam całej, więc nie wiem jaka jest długa. A reszta taka BPD 5.46 HC 20.34 AC 18.62 FL 4.07 . A wasz jakie miał wymiary? bo nie wiem czy ona naprawde jest taka duża..?

hej kochane - wciaz jestesmy w PL..wracamy do UK 8 m-ca ...jestesmy po przeprowadzce- wiec moge byc troche bez netu(tylko w komorce bede podczytywala;)
mala ma angine..ale czuje sie bdb! czas spedzamy mega aktywnie...od 8...do 23 na wielkich obrotach:)
dzis bylam u gina- wszystko jak najbardziej w porzadeczku i plec potwierdzona 100% chlopiec:)!!

tesknie-sciskam!

Chyba nasz ma jakies krotkie nozki.
Rusalka to gratulujemy 100% mezczyzny;] a malutka dobrze ze tak ladnie znosi angine bo to meczace chorobsko.

reklama
Do góry