reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Patipaula chyba 7 października miałaś ostatnią @, w nie wrześnie :eek:.
czyli tak jak ja:-p

po dzisiejszej wizycie(szybko dzis streszcze bo padam - dzien pelen wrazen:-D
Pani doktor powiedzial : Probably is a boy:cool::-):-):-)

i ja juz moge zmienic date produ- bo wstepnie umowilysmy sie na cc:-p:-p:-D:-D na 7 lipca:-)..no ale juz szczegoly ustalimy 9 czerwca podczas kolejnej wizyty

reklama
czyli tak jak ja:-p

po dzisiejszej wizycie(szybko dzis streszcze bo padam - dzien pelen wrazen:-D
Pani doktor powiedzial : Probably is a boy:cool::-):-):-)

i ja juz moge zmienic date produ- bo wstepnie umowilysmy sie na cc:-p:-p:-D:-D na 7 lipca:-)..no ale juz szczegoly ustalimy 9 czerwca podczas kolejnej wizyty
gratki kochana mam nadzieje ze jestes zadowolona,a mała siostrzyczka jeszcze bardziej ?a gdzie zdjecia ?i czemu cc?

Hej my po wizycie, wszytsko ok z dzidzia, wazy juz 0,5kg:szok::szok::szok: Ma wielkie stopy no i dalej dynda siusiak, wiec poraz kolejny pokazal ze jest facetem. Ale tylko tyle pokazal. Wogole nie chcial buzki pokazac:-( Tylko ciagle mamusia musi pupe ogladac i kregoslup, no ale coz. Wazne ze jojka chce pokazywac:-D:-D:-D:-D

nie mam tu w UK skanera..:eek:i o zdjecia tudno..ale mam piekne ujecia np. zadartego noska:-D..taki jak moj:-p
a cc..bo ja mialam pierwsza cc..nie z wlasnego wyboru..bo mala byla ulozona glowka do gory..i teraz rozmawialm z gin..i powiedziala, ze nie ma problemu...jesli tyylko chce, a chce...co nie oznacza, ze nie bede miala jeszcze wskazan takze do cc...no i spytalam kiedy?:-pa ona 6-7 lipca pasuje? ja tak 7 idealnie-(Klaudia urodzila sie 7 czerwca) no i ginka tez pol zartem mowi- to jestesmu umowione:-D- a szczegoly ustalimy podczas kolejnej wizyty czyli 9 czerwca;-)
Vanilko - to tak wyglada to badanie o ktorym rozmawialysmy - dokladnie badaja dzidziusia..mierza itd..chyba z 30 min to trwa...nagladalsimy sie ..ale wcale nie mielismy dosc! wrcez przeciwnie! pozniej mielsimy spotkanie z polozna, zmierzyla cisnienie, zbadala mocz, a nastepnie rozmowa z ginem..(nikt mnie tam jeszcze nie badal:szok::-D..i wsio..Wszystko jest super i mam sie cieszyc:-D

nasz dzidzius nie byl skory do pokazania wacka..:-D krzyzowal nozki, zakrywal raczkami..i go tak tam tym skanerem meczyla..ze w koncu powiedziala- najprawdopodobniej to chlopiec- bo tu widac siusiaka:-D

Po wczorajszej wizycie wszytko ok!
Mała ma juz ponad pól kilo, ciąza starsza o 1 tygodzień i ciągle się ten stan utrzymuje! Z wczorajszego USG termin porodu wyszedł na 26.06 )) ale wszytko się może zmienic!
Najważniejsze ze malutka wszystko ma na swoim miejscu, prawidłowo rozwiniete narządy i bardzo symetryczne, co lekarz bardzo chwalił!!
Od 24 tygodnia kazał mi dodatkowo dziennie pić wapno z witaminą C i dodatkowo magnez opócz witamin. No i to żelazo dalej które ciągle łykam!

Niestety nie mam zdjęcia tylko filmik! Ale mała na 3d była jakaś taka zmartwiona, podpierała policzek rączką!! M twierdzi że mam za duz stresu w pracy i to dlatego!

Fajnie że na Waszych wizytach tez wszytko fajnie poszło!! Nic tylko sie cieszyć!:-)

Po wczorajszej wizycie wszytko ok!
Mała ma juz ponad pól kilo, ciąza starsza o 1 tygodzień i ciągle się ten stan utrzymuje! Z wczorajszego USG termin porodu wyszedł na 26.06 ))

To termin macie tak jak u nas, nawet wagowo nasze dzidzie tak samo leca. Jaka macie dlugosc FL?? Ja pozniej podam bo narazie to w lozku jeszcze leze, a zdjec tez nei mam bo polozyl sie kolejny raz tylkiem do nas, no i jest tylko filmik z pomiarow. Ale najwazneijsze ze dzidziolki zdrowe:tak:

To termin macie tak jak u nas, nawet wagowo nasze dzidzie tak samo leca. Jaka macie dlugosc FL?? Ja pozniej podam bo narazie to w lozku jeszcze leze, a zdjec tez nei mam bo polozyl sie kolejny raz tylkiem do nas, no i jest tylko filmik z pomiarow. Ale najwazneijsze ze dzidziolki zdrowe:tak:

FL - to długośc kości udowej?? (tak w gazecie wyczytałam) teraz nie ejstem w stanie Ci podac bo jestem w pracy! jak wróce popołudniu to napiszę!:-)

reklama
Rusia Gratuluje syneczka.Super ze na wizycie wszystko ok.:-)

oczekiwanie Rzeczyswiscie duzy chlopaczek z Twojego synka-waga imponujaca. Szkoda ze buzki nie chcial pokazac, ale widzisz klejnoty pokazał-najwazniejsze;-)i ze zdrowy.

aisim Waga tez super i ze wszytsko z malutka dobrze.:-) Terminy beda nam sie teraz przesuwac, bo malenstwa rosna w roznym tepie.

Do góry