reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

USG lipcowych fasolek i wizyty kontrolne :)

Nie dziewczyny ostatnia OM miałam 7 wrzesnia-Ja poprostu mam/miałam bardzo długie cykle. Ten w ktorym zaszlam by wyniósł 59-60 dni. Ja zaszłam w 46-47 dniu cyklu. To i tak by nie był moj najdłuzszy-były tez juz o wiele dłuzsze. Dlatego w karcie ciazy mam dwa terminy porodu napisane, jeden z OM na 14.06.2010 i według USG w 8 tyg ciazy an 16.07.2010.

no to teraz rozumiem:happy::cool2: ale faktycznie dłuuugie miałaś te cykle...

reklama
Nie dziewczyny ostatnia OM miałam 7 wrzesnia-Ja poprostu mam/miałam bardzo długie cykle. Ten w ktorym zaszlam by wyniósł 59-60 dni. Ja zaszłam w 46-47 dniu cyklu. To i tak by nie był moj najdłuzszy-były tez juz o wiele dłuzsze. Dlatego w karcie ciazy mam dwa terminy porodu napisane, jeden z OM na 14.06.2010 i według USG w 8 tyg ciazy an 16.07.2010.
ha ha u mnie podobnie! OM mialam 8.10, a zaszlam w ciaze 6.11 (czyli 30 dnia cyklu) wiec tez mam 2 terminy porodu wg. OM - 15.07 a wg. usg 30.07!

patipaula ja tam bym sie nie obraziła jakbym miała okres co dwa miesiace ,kurde ale fajnie a nie jak ja co 28 ledwo sie skonczy i zaraz pms i znów ciotka

heh ;) to u mnie praktycznie to samo :-p OM - 24września, a starania o dzidzię rozpoczęliśmy 15 października :) to był najlepszy traf w życiu :laugh2: od razu się udało ;-) o istnieniu dzidzi dowiedzieliśmy się już 13 listopada w 4 tyg ciąży... oj ale ile było z tym zachodu:p zwykłe testy nie wykazywały ciąży... dopiero ten z krwi... :tak: jutro kończymy 19 tydzień ciąży, czyli suwaczek też ustawiłam sobie wg USG i rzeczywistych zdarzeń :-) poród z OM mam na 1 lipiec, a z USG na 22 lipiec :-) w każdym bądź razie rodzimy (chyba) w lipcu :-D chyba ze niuni nie bedzie sie chcialo predko wychodzic :-p

a w załączniku moja niunia z 18 tyg :)

Załączniki

• cats.jpg
    cats.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 83
Ostatnia edycja:
heh ;) to u mnie praktycznie to samo :-p OM - 24września, a starania o dzidzię rozpoczęliśmy 15 października :) to był najlepszy traf w życiu :laugh2: od razu się udało ;-) o istnieniu dzidzi dowiedzieliśmy się już 13 listopada w 4 tyg ciąży... oj ale ile było z tym zachodu:p zwykłe testy nie wykazywały ciąży... dopiero ten z krwi... :tak: jutro kończymy 19 tydzień ciąży, czyli suwaczek też ustawiłam sobie wg USG i rzeczywistych zdarzeń :-) poród z OM mam na 1 lipiec, a z USG na 22 lipiec :-) w każdym bądź razie rodzimy (chyba) w lipcu :-D chyba ze niuni nie bedzie sie chcialo predko wychodzic :-p

a w załączniku moja niunia z 18 tyg :)

Witaj wsród lipcowych mam. Śliczną masz niuńkę:-)

reklama
patipaula super że wszystko w porządku, może faktycznie tam siusiaczek jeszcze wyrósł:-)a na zdjęciu widzę zgrabniutki kręgosłupek;-)

Ciekawe koniec końców w którym terminie urodzicie:rofl2::tak:

Do góry