reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodzinki naszych dzieciaczków :)

reklama
może wkładasz je do zimnego piekarnika? :-)

polusia, skąd weźmiesz takiego bobasa? sama ulepisz?

a jeszcze taki offtop: ;-) ale się nie śmiejcie!
na chrzciny Olci mieliśmy tort właśnie z takim bobasem śpiącym w muszli. jedna moja kumpela od 2ch lat starała się o dzidziusia i nic. to ja mówię: weź tego z tortu, a może i prawdziwego niedługo się doczekasz ;-) no i jest w ciąży. normalnie czuje się, jakbym miała swój wkład w robienie dziecka, hehehe ;-)

może wkładasz je do zimnego piekarnika? :-)

polusia, skąd weźmiesz takiego bobasa? sama ulepisz?

a jeszcze taki offtop: ;-) ale się nie śmiejcie!
na chrzciny Olci mieliśmy tort właśnie z takim bobasem śpiącym w muszli. jedna moja kumpela od 2ch lat starała się o dzidziusia i nic. to ja mówię: weź tego z tortu, a może i prawdziwego niedługo się doczekasz ;-) no i jest w ciąży. normalnie czuje się, jakbym miała swój wkład w robienie dziecka, hehehe ;-)
kurcze.... chyba nie do zimnego... ale nastepnym razem sprawdze :-D

hehe dobre :-)

dziewczyny, a jak nazywa sie taka polewa na tort, która wygląda jak "ułożony materiał"? nie wiem czy wiecie o co mi chodzi, ale wiem ze Ccaroline robila taki torcik na chrzest Natalki i miała taka polewę...

a ja zrobię sama masę cukrowa :) barwniki spożywcze na allegro zamówiłam. A przepis mam z internetu właśnie. Wypróbuje za 2tygodnie na moje urodziny. Potem na Oliwii tort gitara hannah montana :) więc do roczku chyba dojde do perfekcji he he
Już się nie mogę doczekać:)

reklama
hi hi jaka ja tam zdolna no co Ty poprostu uwielbiam piec ciasta i torty... I może trochę z oszczędności sama zrobię to masę...

Do góry