reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

Rozumiem, może macie racje... Już raz zdarzyło mi sie tylko zauwarzyc zaniedbanie u Pauliny. Lezala w inkubatorze bardzo sucha.... Karza mi przywozic oliwki do ciala a Paula lezy "wyschnieta" no to nie wytrzymalam i zrobilam afere od tamtedo czasu kontroluje to i Paulina jest smarowana oliwka

Ostatnia edycja:
reklama
Na wysychająca skórę bardzo dobrze działa maść z vit A. Spytaj czy praktykują smarowanie maścią na oddziale. A próbowałaś sama smarować malutką?:)

Ciekawe też jak Alex daje sobie radę..

HEJ dziewczyny!!! U Alex stan stabilny bylam dzis u niej bardzo krociutko bo zlapalam grype ,a wiec szybciutko tylko sie z nia przywitalam oddalam mleko (bo caly czas pompuje)i do domu sie "kurowac".Moja malutka jest caly czas smarowana w "szufladzie"z inkubatora lezy BEPANTEN i jeszcze jakas inna masc, jak uwazam ze jest za malo nasmarowana biore masc i robie to sama.Dobranoc dziewczyny ide spac bo dygocze z zimna PA

Asiu-ja te myśle jak Franiowamama, trzeba rozwarzyć wszystkie za i przeciw.Czy mała wogóle nadaje się do trnsportu.Czy jej to nie zaszkodzi.Mysle,że gdybyś wprost powiedziała lekarzowi,ze Twoje pytania wynikaja ze strachu o Twoje dziecko a nie dlatego,że chcesz im zawracać głowe, to inaczej na to spojrzą. Z opowieści Kasi z naszego forum wiem,że wiele rzeczy oczywiście nieoficjalnie dowiedziała się od pielęgniarek. Mysle,że tu powinnać "uderzyć".Zagadac, podpytać, poprosic o rade....nóż trafi się jakaś z dobrym sercem...

Aleź - brawo mała!!

Hej dziewczynki:-)mnie juz grypa przechodzi Jade dzis do Alex o 16 i biore ja do "kangurowania"bo juz mi tego brak .Karolcia moja starsza corka wymyslila ze bierzemy dzis basnie i bede czytac i jej i Alex w sumie to niezly pomysl ALEX bedzie slyszec moj
glos a KAROLA znow pozna kolejna bajeczke PA

ASKA co tam u PAULINKI????????:-)

reklama
Do góry