reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

HEJ DZIEWCZYNY!!! U nas ok !!! Dzis pielegniarka pozwolila na chwilke by moja starsza corcia potrzymala swoja siostrzyczke. Karolcia jest zadowolona i nie moze sie doczekac poniedzialku zeby wszystkich poinformowac w przedszkolu,a ja jestem bardzo wzruszona(wrzucilam zdjecie do albumu MOJE CORECZKI)PA....................................................

reklama
O rany, cudownie!!
Jakież to musiało być dla Karolci przeżycie:tak:
Jak moja Nata weszła na OIOM to zostaliśmy poinformowani, żeby wytłumaczyć córce, żeby POD ŻADNYM POZOREM nie chwaliła się w szkole że była u małego.. Hm.. co kraj..

Joanna-przyznaj się,że dajesz Alex do mleka drożdze!!slicznie rośnie!!

Asia-cuper wieści od Paulinki.Zobaczysz,że kangurowanie pomoże jej szybciej robic postępy.Gdzie jej ma być lepiej jak u mamy.

Mój Artur urodził sie w 36 tc z wagą 2470, ma 15 miesięcy i nadal anemie. Do 14 ms \brał żelazo potem ferrum a teraz kwas foilowy i czekamy na nastepne badanie.

WITAM!!! U Alex swietnie ma odstawione antybiotyki ,dostaje witaminy ,lekarstwo zeby nie zbierala jej sie flegma ,cos na zoladek i od kaszlu ma to wszystko wstrzykiwane przez sonde ta sama gdzie daja jej mleko(przed tem miala wszystko podawane dozylnie)Wczoraj miala badane oczka teraz jest ok ale beda to badanie czesto powtarzac i moze byc ze teraz jest dobrze a za 2 tyg moze sie okazac ze cos nie tak(jestem dobrej mysli:tak:)Podaja jej mleko co 3godz po 20ml(no i zauwazylam ze do mleka cos dodaja (wsypuja)ale zapomnialysmy(bo dzis bylam razem z moja znajoma )zapytac co to jest.Pytalam kiedy Alex dostane do domku (wiem ze za wczesnie na takie pytania no ale wiecie jak to jest)no to dostalam odpowiedz ze na 100%zostanie w klinice do daty porodu a wiec do 12.12:zawstydzona/y:a jak beda "probemy"to dluzej:no:
No coz niech tylko bedzie dobrze:tak:A na koniec wymiary mojej malej MODELKI 1150g
40,5cm obwod glowki 24,8 :-):-):-)

Już bez antyboli, jejku jaka silna musi być Alex:)
Moja urodziła się z wagą 1100g i leżała 92 dni w szpitalach, wyszłyśmy tydzień po planowanym terminie porodu. Tak jak Ci mówią tyle to minimum potrwa. Ale na kroplówkach była jakieś 1,5 miesiąca bo nie trawiła (wszyscy modlili się o kupki), słabiutko przybierała. Jak Alex dostaje mleczko przez sondę to szybciej będzie przybierać i dobrze, bo ma sporo do nadrobienia:) Całuski dla laleczki:)

reklama
Do góry