reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

reklama
HEJ DZIEWCZYNY!!! Alex przekroczyla dzis "magiczne" kilo.:-DPrzyszlam dzis do niej a na inkubatorze czerwony balonik wisial z informacja ze: MALA KSIEZNICZKA MA 1020g(ale niespodzianka!!!):happy::happy::happy:
Wrzucam 3 zdjecia do albumu "Alexandra"
PA
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif

Noooooooooo, kawał baby!!!:)

A swoją drogą - jaki miły gest ten balonik. Wygląda na to, ze naprawdę jesteście na oddziale b przyjaznym dzieciom i rodzicom. Super.

Super! Dobre wiadomości z samego rana to jest to :) Ja też cieszyłam się z każdego grama Kuby. Gdy się urodził to miał 1640 g i z niecierpliwością czekałam aż osiągnie min. 2 kg bo to był jeden z warunków, kiedy dziecko można wypisać do domu.

Gratulacje! Powiem Ci,ze Alex bardzo ładnie przybiera na wadze,juz prawie podwoiła urodzeniową:-)Oby tak dalej!Mój praktycznie z taka sama waga urodzeniową do kilograma doszedł jak miał 2,5m-ca!A z balonikiem rzeczywiscie bardzo miły gest:tak:
A jak radzi sobie na CPAPie?
Asiu a jak tam Paulinka???Mam nadzieję,że wszystko dobrze...

Dziewczyny.!!!! Dziś miałam Paulinkę na rękach.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejku jakie to było świetne uczucie, ale tylko na raczki ja wzielam bo golf mialam zalozony i powiedzialy ze nastepnym narem na piersi mi ja poloza.... Płakałam jak wół jak małe dziecko ale to byly lzy szczescia.... Wazy dzis 600g i wyniki tez ma coraz lepsze ;) poze jaka jestem szczesliwa.... Tyle czasu na to czekałam.... Zdjęcia mi pielegniiarki zrobily ale kabel od telefony gdzies mi sie zapodzial jak tylko znajde to wstawie i odrazu was poinformuje ;) A wiecie co mi pielegniarki powiedzialy ze Paulina nawet lepiej sie czuje u mnie na raczkach niz w inkubatorze ;) Stabilniejsza i spokojniejsza jest..... Jestem tak szczescliwa, że nawet nie wiem czy dobrze zdania składam ;)Nawet ja juz psychicznie sie lepiej czuje:):):):):) pozdrawiam dziewuszki was ;)

PS. niestety nie bede miała przez dłuższy czas stałego dostepu do internetu ale jak tylko dorwe sie do komputera przy najblizszej okazji odrazu bede pisała co i jak u Paulusi ;)

Jejku, super, takie przeżycie to na zawsze zostaje w pamięci :tak: A malutka czuje się u ciebie lepiej bo pamięta bicie twojego serca i głos jeszcze z brzuszka. Kangurowanie ( to jest udowodnione) pozwala dziecku szybciej dojść do siebie :tak::tak::tak: Dbaj o siebie, żeby się nie rozchorować i kanguruj ile się da :-)

Teraz to bede codziennie ja mogla brac jak wszystko dobrze bedzie z jej wynikami ;) Wstawiłam zdjęcia mojej córuni kochanej ;) Moje pierwsze zdjecia typu "Mama i córka"

reklama
ASIU ciesze sie bardzo:-D:-):-DZobaczysz ze teraz Paulince pojdzie lepiej:tak:BUZIAKI dla tej Malej KSIEZNICZKI
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif

Jestem troche zdziwiona ze u was na oddzial wchodzicie bez fartucha i mozecie miec bizuterie u nas zabronione nawet obraczki nie mozna miec.:angry:

POZDRAWIAM

Do góry