reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

reklama
HEJ DZIEWCZYNY!!! Alex przekroczyla dzis "magiczne" kilo.:-DPrzyszlam dzis do niej a na inkubatorze czerwony balonik wisial z informacja ze: MALA KSIEZNICZKA MA 1020g(ale niespodzianka!!!):happy::happy::happy:
Wrzucam 3 zdjecia do albumu "Alexandra"
PA
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif

Noooooooooo, kawał baby!!!:)

A swoją drogą - jaki miły gest ten balonik. Wygląda na to, ze naprawdę jesteście na oddziale b przyjaznym dzieciom i rodzicom. Super.

Super! Dobre wiadomości z samego rana to jest to :) Ja też cieszyłam się z każdego grama Kuby. Gdy się urodził to miał 1640 g i z niecierpliwością czekałam aż osiągnie min. 2 kg bo to był jeden z warunków, kiedy dziecko można wypisać do domu.

Gratulacje! Powiem Ci,ze Alex bardzo ładnie przybiera na wadze,juz prawie podwoiła urodzeniową:-)Oby tak dalej!Mój praktycznie z taka sama waga urodzeniową do kilograma doszedł jak miał 2,5m-ca!A z balonikiem rzeczywiscie bardzo miły gest:tak:
A jak radzi sobie na CPAPie?
Asiu a jak tam Paulinka???Mam nadzieję,że wszystko dobrze...

Dziewczyny.!!!! Dziś miałam Paulinkę na rękach.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jejku jakie to było świetne uczucie, ale tylko na raczki ja wzielam bo golf mialam zalozony i powiedzialy ze nastepnym narem na piersi mi ja poloza.... Płakałam jak wół jak małe dziecko ale to byly lzy szczescia.... Wazy dzis 600g i wyniki tez ma coraz lepsze ;) poze jaka jestem szczesliwa.... Tyle czasu na to czekałam.... Zdjęcia mi pielegniiarki zrobily ale kabel od telefony gdzies mi sie zapodzial jak tylko znajde to wstawie i odrazu was poinformuje ;) A wiecie co mi pielegniarki powiedzialy ze Paulina nawet lepiej sie czuje u mnie na raczkach niz w inkubatorze ;) Stabilniejsza i spokojniejsza jest..... Jestem tak szczescliwa, że nawet nie wiem czy dobrze zdania składam ;)Nawet ja juz psychicznie sie lepiej czuje:):):):):) pozdrawiam dziewuszki was ;)

PS. niestety nie bede miała przez dłuższy czas stałego dostepu do internetu ale jak tylko dorwe sie do komputera przy najblizszej okazji odrazu bede pisała co i jak u Paulusi ;)

Jejku, super, takie przeżycie to na zawsze zostaje w pamięci :tak: A malutka czuje się u ciebie lepiej bo pamięta bicie twojego serca i głos jeszcze z brzuszka. Kangurowanie ( to jest udowodnione) pozwala dziecku szybciej dojść do siebie :tak::tak::tak: Dbaj o siebie, żeby się nie rozchorować i kanguruj ile się da :-)

Teraz to bede codziennie ja mogla brac jak wszystko dobrze bedzie z jej wynikami ;) Wstawiłam zdjęcia mojej córuni kochanej ;) Moje pierwsze zdjecia typu "Mama i córka"

reklama
ASIU ciesze sie bardzo:-D:-):-DZobaczysz ze teraz Paulince pojdzie lepiej:tak:BUZIAKI dla tej Malej KSIEZNICZKI
icon14.gif
icon14.gif
icon14.gif

Jestem troche zdziwiona ze u was na oddzial wchodzicie bez fartucha i mozecie miec bizuterie u nas zabronione nawet obraczki nie mozna miec.:angry:

POZDRAWIAM

Do góry