reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Urodziłam w 23 tyg ciąży.

reklama
Dziewczyny przepraszam ale mówiłam, że nie mam stałego dostępu do internetu ;) U Paulusi coraz lepiej tylko 1 paluszek ma jeszcze czarny tamten drugi wyzdrowiał ;) Niedługo przejdzie na CAPAP Czy jakoś tak to się nazywa ;) 640g, je jak opętana ;) wiecznie głodna ;) Coraz lepiej u mojej córci, badania w normie ;) nawet mogłabym powiedzieć, że coraz lepsze ;) na rączki dostaje ją coraz częściej ;))

Pozdrawiam kochane i dziekuje, że myślicie o mnie i Paulince

Witam ..urodzilam moja mala zabke na przelomie 22/23 tygodniu moge powiedziec tylko tyle nie poddawaj sie :) i uwierz swoje dziecko te male kruszynki potrafia przetrwac wiele:)) moja mala ma juz pol roku jest z nami cala i szczesliwa:) dluga droga przed toba jeszcze ale trzymam kciuki i nie poddawaj sie...patrycja-kinga@o2.pl mozesz pisac :)

reklama
Do góry