Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie to też zakorzenione w jego dzieciństwie. Coś muszę wymyślić.Mój mąż też zawszę mówi że wszystko ma.
On jest w ogóle nie nauczony dostawiania prezentów. Jako dziecko bardzo rzadko coś dostawał, na urodziny dostawał od rodzice tort, a prezent tzn. jakaś zabawkę na święta, a wiem że sytuację finansową mieli lepszą niż moi rodzice gdy byłam mała a ja na urodziny i święta zawszę dostawami coś fajnego.
Widzę że to cały czas w nim siedzi, taki żal z dzieciństwa.
Więc co roku na urodziny staram się wymyślić coś super.
Mój mąż jest rolnikiem i pasjonatem majsterkowania więc mam duże pole do podpisu.
Witaj ,Hej, chciałabym do Was dołączyć, wątek podczytuje od października 2023r
Opowiem coś o sobie, mam już jednego synka z 2020r., ale pragniemy dla niego rodzeństwa. Staramy się od września, niestety w styczniu poronienie biochem, więc lekarz dal zielone światło, że możemy od razu się starać. Do tej pory nic, w tym miesiącu zaczęłam robić testy owulacyjne. Jestem w tym zielona ale na zadnym nie wyszla mocna kreska, tylko same blade. Nie robiłam żadnych badań, może podpowiecie co na początek zbadać?
Poproszę zapisać mnie na testowanie 8.08
Pozdrawiam
Ps. Nick zmieniłam, ale czekam na potwierdzenie
Ja mam podobnie, każdy cykl jest inny a i robi w ch..Jak mnie dziś męczy ból brzucha taki okresowy ...
Teoretycznie według testów owu była w niedzielę/poniedziałek ,okres mam mieć 5 sierpnia. Nie wiem skąd ten ból
A to ciekaweU mnie to samo
A pytając wszystkie, czy w Waszych kręgach są różne takie przesądy, które niby zwiastują ciążę?
U mnie np pomijając bociana to mówi się, że jak się usiądzie na tym samym krześle co ciężarna to też się zaraz będzie w ciąży
Może bilet na jakiś koncert ?Właśnie przyszła moja paczka „pocieszenia” z wyprzedaży w Esotiq. Teraz trzeba wytrzymać do końca pracy, żeby móc na spokojnie poprzymierzac
Btw - macie jakieś pomysły na prezent urodzinowy dla faceta, który najchętniej dostałby NIC i robiłby NIC? Wszystko ma, żadne wyjście czy „przeżycie” w sumie nie jest mu do szczęścia potrzebne…
Takie jak z filmu Uwierz w ducha z Patrickiem Swayze? To może być romantyczneJa kupiłam mojemu warsztaty ceramiczne ze mną
W takim razie pozostaje trzymaćZamówiłam testy ciążowe. Szykuje się na sierpniowe testowanie
Aż trudno uwierzyć, że minął nam tu niemal miesiąc razemWitaj ,
Nowy wątek zostanie założony jak zglosi się prowadząca przez ostatnie dwa dni byłam wycięta, siedziałam w pracy do 21 , do wyzygu.
Zostań by nie za długo
Lista badan jest, jeśli nikt nie podrzucił to odnajdę i wkleję.