reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

Bo pczywiscie mój nigdy nie powie co by chciał albo ze mu się coś podoba. Nigdy nic nie chce nigdy nic nie potrzebuje 🙄

reklama
Mój mąż też zawszę mówi że wszystko ma.
On jest w ogóle nie nauczony dostawiania prezentów. Jako dziecko bardzo rzadko coś dostawał, na urodziny dostawał od rodzice tort, a prezent tzn. jakaś zabawkę na święta, a wiem że sytuację finansową mieli lepszą niż moi rodzice gdy byłam mała a ja na urodziny i święta zawszę dostawami coś fajnego.
Widzę że to cały czas w nim siedzi, taki żal z dzieciństwa.
Więc co roku na urodziny staram się wymyślić coś super.
Mój mąż jest rolnikiem i pasjonatem majsterkowania więc mam duże pole do podpisu.
U mnie to też zakorzenione w jego dzieciństwie. Coś muszę wymyślić.

Hej, chciałabym do Was dołączyć, wątek podczytuje od października 2023r 🙈
Opowiem coś o sobie, mam już jednego synka z 2020r., ale pragniemy dla niego rodzeństwa. Staramy się od września, niestety w styczniu poronienie biochem, więc lekarz dal zielone światło, że możemy od razu się starać. Do tej pory nic, w tym miesiącu zaczęłam robić testy owulacyjne. Jestem w tym zielona 🙈ale na zadnym nie wyszla mocna kreska, tylko same blade. Nie robiłam żadnych badań, może podpowiecie co na początek zbadać?
Poproszę zapisać mnie na testowanie 8.08
Pozdrawiam 🥰

Ps. Nick zmieniłam, ale czekam na potwierdzenie 😄
Witaj ,
Nowy wątek zostanie założony jak zglosi się prowadząca 😃 przez ostatnie dwa dni byłam wycięta, siedziałam w pracy do 21 , do wyzygu.

Zostań by nie za długo 😃

Lista badan jest, jeśli nikt nie podrzucił to odnajdę i wkleję.

U mnie to samo 🤣

A pytając wszystkie, czy w Waszych kręgach są różne takie przesądy, które niby zwiastują ciążę?
U mnie np pomijając bociana to mówi się, że jak się usiądzie na tym samym krześle co ciężarna to też się zaraz będzie w ciąży 😅
A to ciekawe🤣🤣
Jeśli chodzi o bociany, to u mnie na wschodzie mówiło się że jeśli zobaczysz bociana na wiosnę lecącego to w tym roku będziesz w ciąży 🤣
Moja Babcia tak mówiła, wiem że to durne, ale zawsze wiosną jak widzę takiego w gnieździe lub chodzącego po lace myślę sobie...cholera znowu.
🤣🤣🤣🤣

Właśnie przyszła moja paczka „pocieszenia” z wyprzedaży w Esotiq. Teraz trzeba wytrzymać do końca pracy, żeby móc na spokojnie poprzymierzac 🫣😁

Btw - macie jakieś pomysły na prezent urodzinowy dla faceta, który najchętniej dostałby NIC i robiłby NIC? Wszystko ma, żadne wyjście czy „przeżycie” w sumie nie jest mu do szczęścia potrzebne…
Może bilet na jakiś koncert ?
Edit: doczytam, że już wybralas😃

Ja kupiłam mojemu warsztaty ceramiczne ze mną 😂😂
Takie jak z filmu Uwierz w ducha z Patrickiem Swayze? To może być romantyczne 😉
Zamówiłam testy ciążowe. Szykuje się na sierpniowe testowanie 💪
W takim razie pozostaje trzymać 🤞🤞

Witaj ,
Nowy wątek zostanie założony jak zglosi się prowadząca 😃 przez ostatnie dwa dni byłam wycięta, siedziałam w pracy do 21 , do wyzygu.

Zostań by nie za długo 😃

Lista badan jest, jeśli nikt nie podrzucił to odnajdę i wkleję.
Aż trudno uwierzyć, że minął nam tu niemal miesiąc razem ☺️
Nie przepracowuj się zbytnio. Co to za praca, że do 21 musisz zostawać?

reklama
Jakie plany na weekend ?
My jutro idziemy na wesele do kuzynki 😃
Stara sukienka, stare buty.
Zastanawiam się czy do czarnej krótkiej sukienki będą pasowały sandaly na obcasie w kolorze jasno bezowym.
Czy może lepiej czarne?🤔
Albo mam jeszcze takie kolorowe szpilki.
Nie wiem.

Do góry