reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 Upalny lipiec mamy, wakacje zaczynamy i dwie kreski wysikamy 🤰

U mnie to samo 🤣

A pytając wszystkie, czy w Waszych kręgach są różne takie przesądy, które niby zwiastują ciążę?
U mnie np pomijając bociana to mówi się, że jak się usiądzie na tym samym krześle co ciężarna to też się zaraz będzie w ciąży 😅
To idę zabrać krzesło mojej bratowej, która jest w ciąży. Będę siedzieć na tym krześle 24h/dobe 😂

reklama
Właśnie przyszła moja paczka „pocieszenia” z wyprzedaży w Esotiq. Teraz trzeba wytrzymać do końca pracy, żeby móc na spokojnie poprzymierzac 🫣😁

Btw - macie jakieś pomysły na prezent urodzinowy dla faceta, który najchętniej dostałby NIC i robiłby NIC? Wszystko ma, żadne wyjście czy „przeżycie” w sumie nie jest mu do szczęścia potrzebne…

Właśnie przyszła moja paczka „pocieszenia” z wyprzedaży w Esotiq. Teraz trzeba wytrzymać do końca pracy, żeby móc na spokojnie poprzymierzac 🫣😁

Btw - macie jakieś pomysły na prezent urodzinowy dla faceta, który najchętniej dostałby NIC i robiłby NIC? Wszystko ma, żadne wyjście czy „przeżycie” w sumie nie jest mu do szczęścia potrzebne…
W takiej razie kup sobie jakoś fajną bieliznę i upojna noc w prezencie 😉 mój mąż takie prezenty lubi najbardziej🤪

Lubi bobry?
Wyjaśniając, widziałam dziś etui na paszport z podpisami typu imię i nazwisko jak z tego filmiku "bober k*rwa, jaki ty jesteś za*ebisty" i nie mogę przestać myśleć o tym etui.😂

Ostatnia edycja:
reklama

mam dokładnie ten sam problem ,mój mąż ma za 4 dni urodziny a jedynie co mi przychodzi do głowy to ,,zapakować ,, siebie w kokartke haha 😅 on nigdy nic nie potrzebuje , wszystko ma i tak dalej haha

Do góry